Eminem att släppa NFT på Nifty Gateway

Eminem att släppa NFT på Nifty Gateway

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
18
Hiphop-ikonen Eminem släpper en NFT på Nifty Gateway den 25 april. I en tweet med en glödlampaemoji, Eminem retweetade Nifty Gateway, som skrev, “Överraskning … Vi är glada att meddela att @Eminem tappar denna söndag – 25 april på #NiftyGateway!” Vid denna tidpunkt är det oklart vilken form den kommer att ta. Eminem är en
BIC_NFT_music-01.jpg.optimal.jpgHiphop-ikonen Eminem släpper en NFT på Nifty Gateway den 25 april.

I en tweet med en glödlampaemoji, Eminem retweetade Nifty Gateway, som skrev, “Överraskning … Vi är glada att meddela att @Eminem tappar denna söndag – 25 april på #NiftyGateway!” Vid denna tidpunkt är det oklart vilken form den kommer att ta.

Eminem är en av flera framstående artister som släpper en NFT på Nifty Marketplace den här veckan. Andra inkluderar rapparen A $ AP Rocky och rockbandet The White Stripes.

SNL: s möjliga inflytande

Tillkännagivandet kommer bara några veckor efter att skisskomedi-showen Saturday Night Live (SNL) släppte en skit som förklarade NFT. Musiken till komediklippet var en parodi på Eminems hitsingel “Without Me.”

I skiten frågas den amerikanska finansminister Janet Yellen av en student vad en NFT är. “Vad är det för en NFT / Tydligen kryptovaluta / Alla tjänar så mycket pengar / Kan du snälla förklara vad som är en NFT?” frågade han.

Eminem erkänd videon den 20 april. Han retweetade SNL: s tweet av videon, tillsammans med en tänkande ansiktsemoji.

NFT-rappare

Flera andra rappare har också gått in i detta utrymme, inklusive A $ AP Rocky som nämns ovan. Emellertid är Eminem den överlägset mest framstående rapparen som gör det. Man kan argumentera för att kryptoentusiasten Snoop Dogg är lika ikonisk. Snoops försäljning på 35 miljoner skivor över hela världen bleknar dock jämfört med Eminems beräknade 220 miljoner skivor.

Bortsett från hans ökända tweets om Dogecoin, har Snoop Dogg redan släppt en samling NFT. NFT-samlingen, med titeln “En resa med hunden”, släpptes den 2 april. Samlingen innehåller originalspår från Snoop, tillsammans med konstverk inspirerade av Snoops liv.

Andra yngre rappare har också kommit in på NFT-spelet. Soulja Boy påstår sig vara världens första rappare som säljer sina tweets som en NFT. Efter att ha frågat sina fans den 7 mars, hur han skulle sälja sina tweets som NFT, fortsatte han med att sälja den tweeten för 1 288 dollar. Dessutom lanserade Lil Pump sin NFT-samling på Sweet, medan Takeshi69 gjorde det på Bondly.finance.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link