Elon Musk: “Det kommer definitivt att finnas en MarsCoin”

Elon Musk: “Det kommer definitivt att finnas en MarsCoin”

Köpa Bitcoins
februari 17, 2021 by Bitcoinera
16
Elon Musk verkar förbereda sig för Mars ekonomiska framtid. Den 16 februari bekräftade han via Twitter att det verkligen skulle finnas en MarsCoin. Bitcoin (BTC) konverterar och världens rikaste man, Elon Musk, bekräftade att krypto skulle komma till Mars. Han twittrade detta som svar på Binance VD Changpeng Zhao. Elon Musk är en beundrare och
bic_spacex_bitcoin_btc_moon.jpg.optimal.jpg


Elon Musk verkar förbereda sig för Mars ekonomiska framtid. Den 16 februari bekräftade han via Twitter att det verkligen skulle finnas en MarsCoin.

Bitcoin (BTC) konverterar och världens rikaste man, Elon Musk, bekräftade att krypto skulle komma till Mars. Han twittrade detta som svar på Binance VD Changpeng Zhao.

Elon Musk är en beundrare och förespråkare för den meme-inspirerade Dogecoin (DOGE). Han påpekade nyligen att den digitala tillgången bara för skojs skull är för koncentrerad. I själva verket sa han att han skulle betala för att ogiltigförklara de stora innehavarna av dogecoin.

En Twitter-användare erbjöd en lösning på Musks oro. Han sa att Elon Musk borde skapa ett nytt mynt som heter Elon Coin. Detta mynt kommer att distribueras till icke-stora DOGE-innehavare.

Zhao gick med i samtalet och begärde att detta nya initiativ fick namnet “MarsCoin.” Musk gillade idén och sa: “Det kommer definitivt att finnas ett MarsCoin!”

MarsCoin to Fuel Mars Economy?

Många kryptovalutaentusiaster har kopplat den föreslagna kryptovalutan till sin rymdtillverkare SpaceX. Företaget avser att kolonisera mars genom att minska rymdtransportkostnaderna.

Mysk bekräftade det Mars-ekonomin skulle fungera på kryptovaluta som svar på en tråd av AI-forskaren Lex Fridman. Kanske ger detta ytterligare trovärdighet till ett mycket ambitiöst påstående?

Musk brinner för att skapa en ”självbärande stad” på Mars. Teknikmiljardären planerar att skicka sitt första SpaceX-flygplan till mars 2022 och människor mellan 2026 och 2028.

Han kastade nyligen sin vikt på kryptovalutamarknaderna och var tidigare en känd kritiker. Hans elfordonsföretag, Tesla, har gått med i den växande listan över institutionella bitcoininvesterare. Det tillkännagav en investering på 1,5 miljarder dollar i bitcoin genom en SEC-arkivering.

Mystery “MarsCoin” Pumpar på grund av Musks Tweet

Kryptovalutaentusiaster letar ofta efter Musks tweets. Omfattande bitcoin har gjort honom mycket inflytelserik på marknaderna. Musk har pumpat dogecoin vid flera tillfällen.

Hans senaste tweet har skickat ett redan listat “MarsCoin” på en vild åktur under det senaste dygnet. Dess 24-timmars handelsvolym har ökat med över 3000%.

Det är ännu oklart om Zhao och Musk är medvetna om dess existens. Om det inte är det föreslagna myntet kan Musk behöva hålla sina alternativ öppna.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link