E-Commerce Giant Ebay Ser på att acceptera kryptovaluta för 187 miljoner köpare, avslöjar VD – Aktuella Bitcoin-nyheter

E-Commerce Giant Ebay Ser på att acceptera kryptovaluta för 187 miljoner köpare, avslöjar VD – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoin Värde
maj 3, 2021 by Bitcoinera
2
Ebay tittar på kryptovaluta som ett betalningsalternativ för sina 187 miljoner köpare på plattformen, har företagets VD avslöjat. E-handelsjätten utforskar också möjligheter inom den icke-fungibla token (NFT) -branschen. Ebay tittar på att lägga till kryptovaluta som betalningsalternativ Ebays VD Jamie Iannone sa i en CNBC-intervju på måndagen att företaget ser på att acceptera kryptovaluta som
ebay.jpg


Ebay tittar på kryptovaluta som ett betalningsalternativ för sina 187 miljoner köpare på plattformen, har företagets VD avslöjat. E-handelsjätten utforskar också möjligheter inom den icke-fungibla token (NFT) -branschen.

Ebay tittar på att lägga till kryptovaluta som betalningsalternativ

Ebays VD Jamie Iannone sa i en CNBC-intervju på måndagen att företaget ser på att acceptera kryptovaluta som betalningsalternativ.

Han blev tillfrågad om hur Ebay svarar på den ökade populariteten och antagandet av bitcoin och andra kryptovalutor. VD svarade:

Vi utökar de typer av betalningar som vi tar. Vi tar nu Apple Pay och Google Pay. Fler val för köpare … Vi kommer att fortsätta titta på andra alternativ, som kryptovaluta.

Han tillade: ”En av de stora sakerna med Ebay är att när det finns en ny trend, dyker det bara upp på Ebay. Det är vad vi ser i områden som NFT [non-fungible tokens], som vi tittar på hur vi kan utforska det bättre. ” Han noterade också att Ebay har “187 miljoner köpare på plattformen”, vilket rapporterades i företagets första kvartalsresultat.

Iannone frågades också specifikt: “Betyder det att du börjar med NFT?” Han svarade:

Vi tittar på det och utforskar möjligheter för hur vi kan aktivera det på Ebay på ett enkelt sätt.

Paypal var Ebays dotterbolag fram till 2015 då företaget avskaffade betalningsjätten till sina aktieägare. Paypal lanserade sin kryptotjänst förra året och möjliggjorde kryptobetalningar i miljoner butiker i mars. Nyligen gjorde det möjligt för Venmo-appanvändare att köpa, sälja och hålla valda kryptovalutor.

Vad tycker du om att Ebay accepterar bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

eBay, ebay accepterar bitcoin, ebay accepterar kryptovalutor, ebay bitcoin, ebay-krypto, ebay-kryptovaluta, e-handel, betalningsmedel, betalningsalternativ, PayPal, PayPal bitcoin, PayPal-krypto

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link