Dubais regeringsdepartement accepterar Bitcoin-betalningar

Dubais regeringsdepartement accepterar Bitcoin-betalningar

Köpa Bitcoins
februari 18, 2021 by Bitcoinera
11
Kiklabb, Dubais regeringsägda Foreign Direct Investment (FDI) -kontakt, accepterar nu kryptovalutor som betalningsalternativ för handelslicenser och visumavgifter, enligt Khaleej Times. Företagare från hela världen kommer nu att kunna starta och skala upp lättare i Dubai och Förenade Arabemiraten (UAE), säger landets första engelskspråkiga tidning. Kiklabb meddelade att kunderna kan betala för tjänster med några av
bic_uae_crypto_demand.jpg.optimal.jpg


Kiklabb, Dubais regeringsägda Foreign Direct Investment (FDI) -kontakt, accepterar nu kryptovalutor som betalningsalternativ för handelslicenser och visumavgifter, enligt Khaleej Times.

Företagare från hela världen kommer nu att kunna starta och skala upp lättare i Dubai och Förenade Arabemiraten (UAE), säger landets första engelskspråkiga tidning.

Kiklabb meddelade att kunderna kan betala för tjänster med några av de mest populära kryptovalutorna som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Tether (USDT). Kunder kan registrera sig för Dubai-handelslicenser på distans och betala med virtuell valuta.

Integrering i Dubai och Förenade Arabemiraten

Förutom vanliga migrationsfrågor måste företag som hoppas kunna verka i UAE registrera sig för en viss handelslicens, antingen frizon eller land. Fria zoner är vanligtvis valet för de flesta utländska företagare.

Med fria zoner får de behålla 100% utländskt ägande av sina företag. De har heller inga tullar när de handlar mellan dem. Men företag som hoppas kunna handla på den lokala marknaden söker en licens på land.

Kiklabb hjälper till att tillhandahålla dessa licenser och andra lokaliseringstjänster för utländska företag. VD för Kiklabb Tasawar Ulhaq förklarar:

“Vi har sett ett växande intresse för kryptovaluta, med flera kunder inom blockchain- och fintech-sektorerna i Kiklabb-communityn, så det var verkligen bara en tidsfråga innan vi kände igen Bitcoin, Ethereum och Tether”

“Vi har samtal med högt profilerade aktörer inom kryptovalutasektorn som utforskar inträde i Dubai,” tillade han.

Gruvdrift i Iran

Någon annanstans i Mellanöstern klagar BTC-gruvarbetare i Iran på att de får syndabock efter att iranska tidningar skamlat regeringen för att tillåta kryptovalutagruvor, enligt en rapport från AlJazeera.

Förra året beordrade Irans president Hassan Rouhani regeringen att utarbeta en National Crypto Mining Strategy. Detta berodde på landets billiga elpriser och behovet av en alternativ intäktsström.

Bortsett från de stora livskostnaderna, bidrog pandemin också till sanktionsolyckor och minskande oljeexport. Detta kom efter att Iran legaliserade kryptovalutagruv i augusti 2019.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link