Dubai Crypto Fund säljer $ 750 miljoner BTC för att köpa mer ADA, DOT

Dubai Crypto Fund säljer $ 750 miljoner BTC för att köpa mer ADA, DOT

Köpa Bitcoins
februari 26, 2021 by Bitcoinera
13
Dubai-baserade FD7 Ventures meddelat att det skulle sälja Bitcoin (BTC) för 750 miljoner dollar för att köpa mer Cardano (ADA) och Polkadot (DOT). Med detta drag skulle kryptoinvesteringsfonden sälja det mesta av $ 1 miljard under förvaltning för att investera i uppstartblockskedjorna. Både ADA och DOT är snabba och billiga smarta distributionsnätverk för kontrakt som
BIC_ADA_Cardano_bottom.jpg.optimal.jpgDubai-baserade FD7 Ventures meddelat att det skulle sälja Bitcoin (BTC) för 750 miljoner dollar för att köpa mer Cardano (ADA) och Polkadot (DOT).

Med detta drag skulle kryptoinvesteringsfonden sälja det mesta av $ 1 miljard under förvaltning för att investera i uppstartblockskedjorna. Både ADA och DOT är snabba och billiga smarta distributionsnätverk för kontrakt som gör anspråk på att möjliggöra skalbarhet.

BTC tjänade sitt syfte

Enligt FD7: s verkställande direktör, Prakash Chand, känns fonden som om BTC i slutändan har tjänat sitt syfte, och att diversifiering till nya altcoins skulle bättre tjäna sina investerare.

“Bortsett från det faktum att Bitcoin var först på marknaden och samhället har gett det mening som en värdebutik, tror jag att Bitcoin faktiskt är ganska värdelöst,” sa Chand. “Projekt som Cardano, Polkadot och Ethereum (ETH) är grunden för det nya internet och Web 3.0”, tillade han.

Web3

Grundarna av både ADA och DOT, Charles Hoskinson respektive Dr. Gavin Wood, var båda bland de sju grundarna av Ethereum. Tillkännagivandet citerade exempel på hur deras nya projekt bidrar till den nya decentraliserade Web3.

Till exempel arbetar ADA med en blockchain-lösning för att tillgodose behoven hos miljontals icke-banker i Afrika. Samtidigt utvecklar DOT ett ekosystem av “moonshot” -projekt för att möjliggöra en decentraliserad plattform för Web3.

Efter att ha hört om FD7: s avsedda förvärv tycktes Hoskinson välkomna nyheterna i en tweet.

ETH, ADA och DOT

Ytterligare rationaliserade beslutet, sa Chand,

“Jag har haft turen att spendera mycket tid med de ljusaste hjärnorna i krypto och jag är villig att satsa på att var och en av Ethereum, Cardano och Polkadot kommer att vara mer värdefull än Bitcoin inom de närmaste åren.”

BeInCrypto rapporterade förra veckan (15 – 19 februari) att ADA och DOT betraktades som allt mer lönsamma alternativ till Ethereum, eftersom höga bensinpriser har tvingat användare till andra plattformar. Detta är alltmer fallet inte bara för smarta kontrakt utan också med Decentralized Finance (DeFi).

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link