Dubai-baserad Crypto Investment Fund för att konvertera 750 miljoner dollar till BTC till ADA- och DOT-token – Altcoins Bitcoin News

Dubai-baserad Crypto Investment Fund för att konvertera 750 miljoner dollar till BTC till ADA- och DOT-token – Altcoins Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 26, 2021 by Bitcoinera
9
En Dubai-baserad kryptobaserad investeringsfond, FD7 Ventures, säger att den kommer att ladda ner bitcoins till ett värde av 750 miljoner dollar och kommer att använda intäkterna för att öka positionerna i Cardano- och Polkadot-tokens. Enligt FD7 Ventures kommer denna övergång till de två altcoins att hjälpa fonden att bättre tjäna intressen för investerare som vill
dubai.jpg


En Dubai-baserad kryptobaserad investeringsfond, FD7 Ventures, säger att den kommer att ladda ner bitcoins till ett värde av 750 miljoner dollar och kommer att använda intäkterna för att öka positionerna i Cardano- och Polkadot-tokens. Enligt FD7 Ventures kommer denna övergång till de två altcoins att hjälpa fonden att bättre tjäna intressen för investerare som vill diversifiera sina portföljer.

Altcoins föredras

I sina kommentarer efter detta tillkännagivande pratar Prakash Chand, VD på FD7 Ventures, om potentialen hos de två altcoinsna medan han hävdar att BTC “faktiskt är ganska värdelös.” Chand tillade:

Projekt som Cardano, Polkadot och Ethereum är grunden för det nya internet och Web 3.0.

Verkställande direktören tillägger att efter att ha spenderat tid med grundarna av båda projekten är han “villig att satsa på att vart och ett av Ethereum, Cardano och Polkadot kommer att vara mer värdefullt än Bitcoin inom de närmaste åren.”

Dubai-baserad Crypto Investment Fund för att konvertera 750 miljoner dollar i BTC till ADA- och DOT-token

ADA och DOT Surging

Sedan början av det nya året har både Cardanos ADA och Polkadots DOT ökat med den senare som sätter en ny rekordhög (ATH) över $ 41 den 20 februari. I skrivande stund, DOT, som den sjätte rankade token enligt Messari-data, handlades till drygt 29 dollar. Å andra sidan var tokens marknadsvärde knappt 27 miljarder dollar.

Under tiden steg den femte rankade ADA-token till sitt 52 veckors högsta värde på 1,18 dollar den 25 februari efter att ha startat samma månad på 0,175 dollar. Sedan början av året 2021 har ADA nu ökat med mer än 500% och den här tillväxten har lett till att token flyttar upp krypteringsmarknaden. I skrivande stund handlades ADA-token 1,05 dollar, vilket omsattes till ett marknadsvärde på 32 miljarder dollar.

Dubai-baserad Crypto Investment Fund för att konvertera 750 miljoner dollar i BTC till ADA- och DOT-token

Under tiden säger FD7 Ventures att de förväntar sig att slutföra omvandlingen av BTC till de två altcoinsna i mitten till slutet av mars.

Vad är dina tankar om FD7 Ventures beslut att öka sina altcoin-innehav? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

ada, Altcoins, ATH, BTC, Cardano, DOT, Dubai, Ethereum, FD7 Ventures, börsvärde, Polkadot

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Messari.io,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link