DRC Foundation släpper andra NFT

DRC Foundation släpper andra NFT

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
17
Digital Reserve Currency Foundation (DRC Foundation) har släppt sin andra NFT som sammanfaller med sin kampanj för att samla in medel för en centraliserad börsnotering. Hundra NFT: er har skapats utan att ytterligare GEN01-NFT: ar ska präglas eller skapas i framtiden. Den andra GENxx NFT följer lanseringen av den första DRC NFT där hundra GEN00
photo_2021-04-20_15-54-48-1.jpg.optimal.jpgDigital Reserve Currency Foundation (DRC Foundation) har släppt sin andra NFT som sammanfaller med sin kampanj för att samla in medel för en centraliserad börsnotering. Hundra NFT: er har skapats utan att ytterligare GEN01-NFT: ar ska präglas eller skapas i framtiden.

Den andra GENxx NFT följer lanseringen av den första DRC NFT där hundra GEN00 NFTs präglades och såldes till samhället för att samla in pengar för marknadsföring och utveckling. DRC GENXX NFT-serien ges som en gest av uppskattning av bidrag och är en belöning till DRC-innehavare som hjälper till att främja utvecklingen av DRC: s ekosystem. NFT skapades av DRC: s kärnutvecklare, telegramanvändaren @ If.x som också grundade NFTKEY.

Från och med den här artikeln har 28 NFT tilldelats DRC-innehavare som har bidragit med minst 1 000 USD USD till DRC Foundation. Ytterligare 72 NFT kvarstår som kan göras efter att det kvalificerade bidraget har skickats till DRC Foundation Funds plånbok Gnosis Multi-Signature. Plånboken är under ledning av DRC Foundation, en samhällsstyrd organisation som väljer fem DRC-innehavare varje kvartal för att leda DRC: s utvecklings- och marknadsföringsinsatser.

100% av medlen till DRC Foundation används för att utveckla DRC och dess ekosystem. Tidigare har bidrag till stiftelsen hjälpt DRC att slutföra sina revisioner, genomföra uppsökande kampanjer och utveckla Digital Reserve-plattformen, i enlighet med DRC: s färdplan och samhällets utsedda initiativ.

Om digital reservvaluta

Digital reservvaluta skapades under Covid-19-pandemin och utformades som en potentiell värdebutik. 100% av dess utbud var noterat på Uniswap-börsen och följer en rättvis distributionsmodell utan förförsäljning, inga teamtoken och ingen ICO-höjning. DRC har en decentraliserad styrstruktur där DRC-innehavare kan föreslå och skicka ändringar till ekosystemet genom en styrningsmodell.

Digital Reserve Currency utvecklades av Maxim Nurov, grundare av Digital Finance, ett finansiellt företag i Washington DC som uteslutande specialiserar sig på marknaden för digitala tillgångar. DRC är den symbol som används i Digital Reserve Currency-ekosystemet och för att komma åt Digital Reserve Valv.

Sociala media:
Telegram
Disharmoni
DRC Twitter

Kontakt:
E-post: Info@drcglobal.org
Officiell webbplats: DRCglobal.org
DRC Foundation webbplats: drc.foundation

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link