Dogecoin Skyrockets förbi en halv dollar, DOGE Market Cap äter i BTC-dominans – Marknader och priser Bitcoin News

Dogecoin Skyrockets förbi en halv dollar, DOGE Market Cap äter i BTC-dominans – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 4, 2021 by Bitcoinera
5
Den populära meme-baserade krypto-tillgången dogecoin har sett otroliga vinster under de senaste 24 timmarna och hoppat över 40% sedan igår. Efter att nyligen ha tagit en marknadsvärdering på 50 miljarder dollar överstiger Dogecoins börsvärde nu 71 miljarder dollar. Dessutom har mememyntet ätit bort bitcoins marknadsdominans, eftersom dogecoin fångar 3% av hela kryptoekonomin vid tidpunkten för
doger.jpg


Den populära meme-baserade krypto-tillgången dogecoin har sett otroliga vinster under de senaste 24 timmarna och hoppat över 40% sedan igår. Efter att nyligen ha tagit en marknadsvärdering på 50 miljarder dollar överstiger Dogecoins börsvärde nu 71 miljarder dollar. Dessutom har mememyntet ätit bort bitcoins marknadsdominans, eftersom dogecoin fångar 3% av hela kryptoekonomin vid tidpunkten för publiceringen.

Kan inte hålla en bra hund nere

  • Dogecoin fortsätter att stiga högre eftersom kryptotillgången DOGE har nått en rekordhög nivå på tisdag och når $ 0,57 per enhet. Dogecoin har ökat med över 45% idag och 97% under de senaste sju dagarna. Det finns 15,91 miljarder dollar i global DOGE-handelsvolym på tisdag morgon (ET).

Myntmarknaden på $ 70 miljarder: Dogecoin skyrockets förbi en halv dollar, DOGE Market Cap äter i BTC-dominans

  • Mot bitcoin (BTC) har dogecoin ökat med 41% under den sista dagen och 51% mot ethereum (ETH) under den senaste veckan. Doge har fått den fjärde positionen i kryptoekonomin bland de 9000+ kryptotillgångar som finns idag. Memetillgångens värdering är mer värd än Honda Motor Company.

Myntmarknaden på $ 70 miljarder: Dogecoin skyrockets förbi en halv dollar, DOGE Market Cap äter i BTC-dominans

  • DOGE har fått hela 944% mot den amerikanska dollarn och över 1000% mot bitcoin (BTC) på bara 30 dagar. 90 dagars statistik visar att DOGE har hoppat 1508% mot USD och mer än 900% mot BTC under de senaste tre månaderna.
  • Nu har BTC-nätverket lite inflation men det anses vara en deflaterad kryptotillgång av samhället. Dogecoin har å andra sidan 129.461.434.269 DOGE som för närvarande är i omlopp och anses vara inflation.

  • En enda dogecoin-adress (DOGE) har 36 711 937 077 adress i skrivande stund och är idag den rikaste dogecoin-ägaren. Denna adress rymmer mer än 28,38% av hela utbudet av dogecoin.
  • På sociala medier och forum är Dogecoin (DOGE) det trender vid sidan av hashtags #hodl och andra Dogecoin-relaterade sociala medier trender.
  • DOGE började nyligen stiga igen, efter att Teslas Elon Musk twittrade om sitt utseende på Saturday Night Live (SNL) den 8 maj. Förra veckan sa Musks tweet ”Dogefather SNL May 8” och Tesla-chefen har bett Twitter om SNL-skitidéer.
  • ”Dogecoin fortsätter att trotsa förväntningarna inom kryptomarknaden. Jag tror att en del av anledningen är den hype som omger den, som kommer från kändisar som Elon Musk och Mark Cuban, säger Konstantin Boyko-Romanovsky, VD och grundare av Allnodes till Bitcoin.com News. “Eftersom myntet har en inflationsförsörjning är det överkomligt.”
  • ”Mark Cuban ser det som ett alternativ till Bitcoin för betalningstransaktioner. Det tilltalar mer allmänheten eftersom det kostar så lite. $ 60.000 för en enda Bitcoin kan vara skrämmande för vissa. På ett sätt är Doge mer som en USD men i digital form, ”tillade Boyko-Romanovsky.
  • Vid tidpunkten för publiceringen byter DOGE ut händer mot priser mellan 0,48 och 0,553 dollar per enhet och släpper ett hår efter att det berörde ATH för några timmar sedan.

Vad tycker du om dogecoins klimatiska uppgång? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

3% dominans, All time high, ATH, Bitcoin (BTC), deflation, Doge, dogecoin, Dogecoin Run-Up, Dominance, Elon Musk, ETH, Inflationary, Mark Cuban, USD

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link