Dogecoin, CryptoCurrency Reddit-samhällen ökar när krypto-eufori värms upp

Dogecoin, CryptoCurrency Reddit-samhällen ökar när krypto-eufori värms upp

Bitcoin Sverige
april 18, 2021 by Bitcoinera
10
Med mycket av marknaden fixerad på Bitcoins (BTC) plötsliga priskorrigering under helgen verkar detaljhandelns intresse för digitala tillgångar öka, enligt den senaste statistiken från Reddit. R / dogecoin-communityn lade till 145 859 prenumeranter per vecka, enligt Subreddit Stats. Vinsterna är knappast överraskande med tanke på DOGEs dramatiska rally under den senaste veckan. Den meme-baserade kryptokurrency
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDQvYWEzZWRiNDctNGZhZS00MjM5LTllMWItNDBlMjNlNzZmZWU4LmpwZw.jpgMed mycket av marknaden fixerad på Bitcoins (BTC) plötsliga priskorrigering under helgen verkar detaljhandelns intresse för digitala tillgångar öka, enligt den senaste statistiken från Reddit.

R / dogecoin-communityn lade till 145 859 prenumeranter per vecka, enligt Subreddit Stats. Vinsterna är knappast överraskande med tanke på DOGEs dramatiska rally under den senaste veckan. Den meme-baserade kryptokurrency höjde sig med 400% under den perioden, vilket ger dess årliga avkastning en uppseendeväckande 5000%.

DOGE: s paraboliska rally modererades under helgen, med sociala medier sentimentdata från The TIE och Cointelegraph som indikerar mer smärta på kort sikt. Det beror på att prisåtgärder ofta är korrelerade med engagemang i sociala medier; en nedgång i det senare är ibland en föregångare till baisseartade prisåtgärder på kort sikt.

Under tiden har r / CryptoCurrency-communityn, som ägnas åt allt som digitala tillgångar, lagt till 86 838 nya prenumeranter under veckan. Nya medlemmar i samhället välkomnades av mottagaren “mirza1h” på platina på söndagen. I ett subreddit-inlägg sa miraza1h:

”Den senaste veckan har varit galen i kryptovärlden, så naturligtvis var saker här inte som de normalt är. Dina nyfikna inlägg / kommentarer kan ha ignorerats lite. På helgen är det lite mer lugnt, så fråga oss gärna vad du vill.

Användaren introducerade också nya subreddit-följare till Moon, den ursprungliga token för r / CryptoCurrency-communityn.

Precis som DOGE haltade den totala kryptovalutamarknaden in på söndagens session, efter att ha minskat med sammanlagt 386 miljarder dollar, enligt CoinMarketCap. Marknadstaket för digitala tillgångar sjönk kort under 1,9 biljoner dollar innan det återhämtade sig till cirka 2 biljoner dollar.

Massiva shakeouts är inget nytt för erfarna kryptovalutainvesterare. Även under tjurmarknader är nedgångar på 20% eller mer ganska vanliga, särskilt efter stora möten. Spekulationer om en abrupt nedgång i Bitcoins hashkraft och möjligheten till amerikanska regleringsåtgärder mot kryptovänliga banker kan ha bidragit till nedgången på söndag.

Även med den senaste vändningen är kryptovalutamarknaden fortfarande dubbelt så stor som den var i januari när den först korsade miljon miljon dollar.