DOGE-fans firar “DOGE Day” när Price Hits the Roof

DOGE-fans firar “DOGE Day” när Price Hits the Roof

Köpa Bitcoins
april 19, 2021 by Bitcoinera
17
Dogecoins (DOGE) rally har genererat en frenesi bland hodlers. De vill göra den 20 april till “DOGE-dagen”. DOGE har ökat och nått sin högsta nivå på $ 0,41 den 19 april. Myntet, som skapades som ett skämt, har nu vunnit 428,2% på sju dagar. Det nuvarande läget på kryptovalutamarknaderna har genererat blandade känslor i olika
bic_artwork_dogecoin_buy.jpg.optimal.jpgDogecoins (DOGE) rally har genererat en frenesi bland hodlers. De vill göra den 20 april till “DOGE-dagen”.

DOGE har ökat och nått sin högsta nivå på $ 0,41 den 19 april. Myntet, som skapades som ett skämt, har nu vunnit 428,2% på sju dagar.

Det nuvarande läget på kryptovalutamarknaderna har genererat blandade känslor i olika läger. Bitcoin (BTC) och stora altcoins sjönk under helgen.

Många ansåg att det var för länge sedan marknaderna hade stigit massivt. I själva verket korsade den totala kryptovalutamarknaden tillfälligt $ 2 biljoner. Det upplevde en kraftig nedgång efter blodbadet. Bitcoin näsdykade och slog sig snabbt runt 55 000 dollar.

Det har emellertid varit en fest i DOGE-lägret mitt bland blodbadet. Det meme-inspirerade myntet har fortsatt att överträffa förväntningarna och har fått 25% de senaste 24 timmarna. På sju dagars diagrammet är dogecoin upp med över 400%. Dess marknadsvärde är nu norr om 55 miljarder dollar.

I kölvattnet av den senaste uppgången har DOGE-entusiaster avsatt den 20 april för att fira myntet. De kallar det “DOGE-dagen.” Många hodlers har uttryckt entusiasm för myntet och firandet har redan börjat på sociala medier.

Mark Cuban’s Mavericks kommer inte att sälja DOGE

Inspirerad av demonstrationen sa Mark Cuban att Mavericks inte skulle sälja dogecoin som erhållits genom försäljning. Tidigt i år började det Dallas-baserade NBA-teamet att acceptera utbetalningar av dogecoin i sin webbutik.

Kubanska är stolta över ökningen av försäljningen och dogecoin-priset, och han är tydligen på en lång åktur.

Dessutom är Tesla VD, Elon Musk, en av de högt profilerade förespråkarna för DOGE. Han har gjort flera tweets som skickade myntets pris stigande. Hans senaste tweet skickade myntets pris till en ny rekordhög nivå.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link