Denna spanska AR NFT-kampanj ger dig Pokémon Go Flashbacks

Denna spanska AR NFT-kampanj ger dig Pokémon Go Flashbacks

Bitcoin Sverige
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Källa: Adobe / Savvapanf Photo © Om du trodde att du skulle läsa allt för att eventuellt läsa om icke-fungibla tokens (NFT), tänk igen, för en spansk plattform som ger ut hundratals USD i krypto till Pokémon Go-style augmented reality (AR) -jägare – som del av en plan för att sälja NFT: er. Per La
ded1acf9a8.png


Denna spanska AR NFT-kampanj ger dig Pokémon Go Flashbacks 101
Källa: Adobe / Savvapanf Photo ©

Om du trodde att du skulle läsa allt för att eventuellt läsa om icke-fungibla tokens (NFT), tänk igen, för en spansk plattform som ger ut hundratals USD i krypto till Pokémon Go-style augmented reality (AR) -jägare – som del av en plan för att sälja NFT: er.

Per La Voz de Galicia, invånare i Viga, en stad på Spaniens nordvästra kust, är projektet en del av en kampanj från ett företag som heter OVR, som kallar sig en ”öppen källkod, decentraliserad augmented reality-plattform.”

För att öka intresset för token, rapporterar mediaföretaget, har företaget placerat NFT “skattkistor” som innehåller varierande mängder av sina Ethereum blockchain-baserade OVR-tokens på strategiska platser i staden. Väntande deltagare är skyldiga att använda en utsedd app och måste också ansluta via sina sociala medieprofiler.

Och precis som det var fallet med Pokémon Go för ett decennium sedan, kan “skattejägare” beväpnade med OVR-appen på sina smartphones vandra runt i staden för att följa kistorna.

En lokal företagsledare för blockchain som heter Antonino Comesaña citerades som

”Jag gick på jakt med min sex år gamla son. Vi hittade kistor fulla av 100 tokens och vi tjänade två eller tre dollar om dagen. Men priset har stigit och vi lyckades komma upp till […] 475 euro en morgon. Jag har gett dem till min son så att han kan rädda dem. ”

“Veteran” -jägare, men “får bara ett pris per dag” eftersom “de vill uppmuntra nya människor att spela för att främja användningen av sin kryptovaluta”, tillade Comesaña.

Men det verkar som att få uppmärksamhet för token inte är OVRs enda mål. Medieuttaget tillade att appen delar upp staden i 22 kvadranter och erbjuder annonsörer chansen att placera AR-annonser på platser runt staden, i ett ytterligare försök att fånga skattejägares ögon. Det kan sägas att det kan göras genom att köpa OVR-utgivna NFT.

En annonsör betalade “mellan och 1783 USD och 4 753 USD för 22 AR NFT” skyltar “vid och runt Balaídos Stadium, 29 000 kapacitet, där Celta Vigo, stadens La Liga fotbollsklubb. Andra populära platser för skattejägare inkluderar Alameda de Bouzas-parken, Príncipes kommersiella distrikt och Vigo Maritime Station.
___
Läs mer:
– Mark Cuban, Snoop Dogg, Metakovan & More för att bedöma NFT Funding Contest
– Överlevererad NFT-marknad ser intresse och försäljningssteg
– NFT säljs för miljoner, men hur kan du säga en diamant från en dud?
– Penningtvätt kan försvaga NFT också, förbered dig för stramare kontroller
– Varför skulle någon köpa NFT – en länk till en JPEG-fil?
– Kontrollera dessa 4 Gör dina egna NFT-plattformar
– Icke-fungible 2021: Förbered dina NFT: er för deFi, staking och delningSource link