Den första Cryptocurrency Blockchain för vin någonsin finns här

Den första Cryptocurrency Blockchain för vin någonsin finns här

Köpa Bitcoins
april 27, 2021 by Bitcoinera
3
Wine Craft har precis lanserat den första blockkedjan för vinindustrin. Ethereum blockchain gör det möjligt för konsumenterna att få betydande besparingar när de köper flaskor vin i deltagande butiker med WINE-token, en ERC20-token. Vinodlingar från hela världen är berättigade till Wine Craft-programmet, som använder WINE-token för att underlätta försäljning till lokala kunder. Wine Craft stöds
WINE.png


Wine Craft har precis lanserat den första blockkedjan för vinindustrin. Ethereum blockchain gör det möjligt för konsumenterna att få betydande besparingar när de köper flaskor vin i deltagande butiker med WINE-token, en ERC20-token.

Vinodlingar från hela världen är berättigade till Wine Craft-programmet, som använder WINE-token för att underlätta försäljning till lokala kunder. Wine Craft stöds av Kanadas största hantverk vingårdsmärke, som verkar i över 40 år och med 20 butiker.

Vi vet att alla är online idag, men du kanske inte vet hur massivt kryptoentusiasternas community är där ute. Att komma online och komma in i kryptovaluta har en enorm tilltalande för den unga generationen, vilket resulterar i mer försäljning och högre marginal. Att sälja viner med ett separat varumärke online påverkar inte traditionell offlineförsäljning. Beroende på reglerna är varje vingård föremål för att vara online och använda krypto kan också betyda att de kan sälja viner utanför dess geografiska gräns.

Steven och Jonathan Locilento, grundare av Wine Craft

Tjänsten kan nås via Uniswap-appen efter att den har anslutits till en Ethereum-plånbok som MetaMask. Kunderna kan sedan bestämma token som de vill konvertera.

Source link