Den detaljerade färdplanen 2021 – Pressmeddelande Bitcoin News

Den detaljerade färdplanen 2021 – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 25, 2021 by Bitcoinera
13
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Hathor Network ($ HTR, live på KuCoin) har precis släppt spännande nyheter: Den detaljerade färdplanen från 2021. Gemenskapsprojekt är en prioritet och växer, särskilt med Hathors VD Yan Martins som nyligen har betonat betydelsen av asiatisk affärsutveckling, med starkt fokus på Sydostasien, Kina och Japan. Hathor har visat sig vara en mycket stödjande
1280hator.png


PRESSMEDDELANDE. Hathor Network ($ HTR, live på KuCoin) har precis släppt spännande nyheter: Den detaljerade färdplanen från 2021.

Gemenskapsprojekt är en prioritet och växer, särskilt med Hathors VD Yan Martins som nyligen har betonat betydelsen av asiatisk affärsutveckling, med starkt fokus på Sydostasien, Kina och Japan.

Hathor har visat sig vara en mycket stödjande plattform efter att ha lagt fram meddelanden om att starta ett stipendieprogram för att utveckla användningsfall. För närvarande har fokus varit på HathorSWAP och andra tokens som enkelt byggs på HTR-plånboksplattformen, vilket också uppmuntrar användare till HODL.

Att gå vidare till Q2, testnet och implementering av Nano Contracts blir en verklighet, vilket kanske är den mest efterlängtade funktionen hos HTR-användarbasen. Som Hathor säger “Detta kommer att vara prototyper säsong!”; nya funktioner och flera produktlanseringar kommer verkligen att frigöra potentialen för enkla tokeniseringsfunktioner och tvärkedjeavvecklingar blir snabbare, säkrare och billigare genom användning av HTR NET, vilket leder Hathors VD Mr Martins att Hathor potentiellt kan hjälpa Ethereum-nätverket att hantera sina överdrivna gasavgifter och förseningar, med andra ord, att ta bort transaktionens flaskhalsar.

Det finns betydande synergier i den här frågan, liksom när det gäller det nyligen tillkännagivna partnerskapet med Schweiz-baserade satsningen HOPR, som ger dataskyddsteknik och ny transaktionsvolym till HTR NET. Under denna tid forskar och utvecklar Hathor också hur man involverar och införlivar DEFI och NFT, vilket de ser är både avgörande och spännande delar av alla lager 1s nätverksprodukter.

På en strukturell anmärkning angående skalbarhet är Hathor baserad på SHA 256 och tillåter BTC-orienterad hårdvara att utföra sammanslagning av gruvdrift utan att äventyra driften eller produktionen genom att använda deras sid-DAG-tillvägagångssätt. Så det är en vinn-vinn för SHA 256 Miners liksom HTR-användarbasen.

Riklig hashing-effektkapacitet och $ HTR-token-belöningar lyckas motivera gruvarbetare, vilket ger användarna snabba transaktioner utan avgifter på grund av den nya sidodag-arkitekturen Hathor bygger på SHA 256-algoritmen.

Ekosystemet för $ HTR-gruvdrift är starkt i mer än ett år nu och kommer att öka snart, eftersom nyligen Hathors VD har meddelat att ett avtal tar form med ett stort datacenter i Centralasien, återigen, en annan nick till Asiens relevans i den digitala ekonomin . Starka drag i hashkraft förstärker säkerhet, säkerhet och smidighet i nätverket.

Genom att avsluta tillkännagivandena om veckans start betyder $ HTR seriösa affärer för att öka sina tekniska anläggningar, och verkar vara nöjda med KuCoin-listningens inverkan, och är ofta bland de fem bästa trendparen enligt artificiell intelligensanalys och citerar HATHOR-VD Yan Martins på “ AI ljuger inte ”, en ledtråd om intresset för denna nya trendmakt inom kryptoindustrin. En fråga kvarstår: hur är det med nästa börsnotering? Det verkar som $ HTR tar försiktiga drag, och nu när KuCoin har varit stabil och kinesiska nyårsferierna är klara, bör nya noteringssamtal återupptas.

Kontaktuppgifter: contact@hathor.network


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link