DeFi Protocol BadgerDAO lanserar CLAWS Stablecoin

DeFi Protocol BadgerDAO lanserar CLAWS Stablecoin

Köpa Bitcoins
februari 22, 2021 by Bitcoinera
10
Det Bitcoin-centrerade decentraliserade finansieringsprotokollet (DeFi) BadgerDAO kommer att lansera en stablecoin som heter CLAWS. I ett tillkännagivande av den 22 februari förklarade DeFi-protokollet vad det nya erbjudandet kommer att göra och varför kryptoutrymmet behöver en annan stablecoin. CLAWS är en ”avkastningsdollar” som liknar dem som erbjuds av UMA-protokollet. Konceptet med en avkastningsdollar är att säkerhetstillgången
BIC_DeFi_value_high.jpg.optimal.jpg


Det Bitcoin-centrerade decentraliserade finansieringsprotokollet (DeFi) BadgerDAO kommer att lansera en stablecoin som heter CLAWS.

I ett tillkännagivande av den 22 februari förklarade DeFi-protokollet vad det nya erbjudandet kommer att göra och varför kryptoutrymmet behöver en annan stablecoin. CLAWS är en ”avkastningsdollar” som liknar dem som erbjuds av UMA-protokollet.

Konceptet med en avkastningsdollar är att säkerhetstillgången har ett utgångsdatum och ju närmare den kommer, desto närmare dess pinne blir den. Dessa präglas när en användare ställer säkerhet och Badger tillåter två typer.

För att prägla de två typerna av CLAWS-tokens kan likviditetsleverantörer använda bBadger- och wBTC / ETH-likviditetspool-tokens. Det tillade att för varje typ av CLAWS kommer det att finnas en delmängd tokens med olika utgångsdatum.

Använda CLAWS för DeFi

Blogginlägget förklarade att CLAWS-token-utbudet kommer att skapas av användare som utnyttjar ytterligare avkastningsmöjligheter genom att skapa säkerställda skuldpositioner (CDP). De kan också köpas, men priserna varierar beroende på hur mycket tid som återstår till utgången.

Det verkar som att det primära syftet med token är att generera mer avkastningsodlingar genom SushiSwap-pooler;

“När en användare minterar CLAWS-tokens kan de sätta in sina CLAWS i en Sushiswap Liquidity Pool och få CLAWS-SLP-tokens i gengäld. Dessa CLAWS-SLP-token kan sedan placeras i ett dedikerat Badger Sett-valv för att tjäna ytterligare belöningar. ”

Badgers flaggskeppsprodukt är Sett-valvet där användare kan sätta in olika typer av tokeniserat Bitcoin, såsom wBTC, renBTC eller tBTC, för att generera ett automatiskt avkastning.

Blogginlägget avslutades;

”CLAWS Settvalv kommer att förändra avkastningsodlingsspelet genom att tillhandahålla en stabil tillgång med flera avkastningsströmmar. En sådan lönsam bas gör CLAWS till en viktig primitiv tillgång i DeFi: s ständigt utvecklande utrymme. ”

Tidigare denna månad samarbetade BadgerDAO med Yearn Finance för att skapa fler Bitcoin-baserade DeFi-intjäningsmöjligheter.

BADGER Token Update

Protokollet är värd för dess ursprungliga tokens, BADGER och DIGG. BADGER-priserna har drabbats av det senaste dygnet och dumpade 11% tillbaka till $ 57,50 vid tidpunkten för pressen. Token nådde en rekordhög nivå på $ 84 den 9 februari. DIGG har sjunkit nästan 16% på dagen och handlades till $ 44 950 vid tidpunkten för pressen.

BadgerDAO: s totala värde låst hade fallit något till 1,84 miljarder dollar enligt DeFi Pulse men är fortfarande upp 200% från samma tid förra månaden.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link