De 5 bästa kryptovalutorna som är fördelaktiga för investeringar 2021

De 5 bästa kryptovalutorna som är fördelaktiga för investeringar 2021

Bitcoin Sverige
april 7, 2021 by Bitcoinera
3
Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister. Konceptet att människor investerar i kryptovalutor och drar mycket nytta av digitala handelsplattformar har stor effekt. Statistiken över det globala handelsmönstret antyder en förflyttning från traditionell fiatvaluta till moderna digitala kryptovalutor, eftersom antalet kryptohandlare (aktiva) ligger mellan 50 och 52 miljoner. Förutom det har det
ddaf899c92.png


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Cryptonews

Konceptet att människor investerar i kryptovalutor och drar mycket nytta av digitala handelsplattformar har stor effekt. Statistiken över det globala handelsmönstret antyder en förflyttning från traditionell fiatvaluta till moderna digitala kryptovalutor, eftersom antalet kryptohandlare (aktiva) ligger mellan 50 och 52 miljoner. Förutom det har det globala marknadspriset för alla kryptovalutor i världen passerat 1 biljon USD-märket under den första månaden i år!

Så låt oss prata om några av de bästa kryptovalutorna att välja för investeringar 2021.

De 5 bästa kryptovalutorna som är fördelaktiga för investeringar 2021

1. Bitcoin

Bitcoin är den överlägset mest sorterade och populära kryptovalutan bland andra på den globala digitala handelsmarknaden. Till skillnad från andra kryptovalutor har Bitcoin emellertid behållit en position genom att vara i spetsen för det högsta börsvärdet på över 1 biljon USD. Även om det har funnits tillfällen då Bitcoin tycktes ha nått botten har investerare de senaste åren inte mött några stora förluster. Dessutom många av de online kasinon med bitcoin betalningssystem.

Så om du försöker spela säkert med din investering är Bitcoin vägen att gå. Marknadstrender föreslår en kraftig ökning av värdet på Bitcoin-valutan, som för närvarande säljs till över 58 000 USD!

2. Ether (Ethereum)

Du kanske känner till Ether, en annan populär kryptovaluta. Även om denna decentraliserade kryptovaluta har sett sin rättvisa andel av upp- och nedgångar på de digitala handelsmarknaderna, finns det fortfarande en lång väg innan den kan nå nära Bitcoin-försäljningsvärdena. Prognoser och data från den verkliga marknaden från de första månaderna 2021 tyder dock på en potentiellt lönsam ökning av värdet på Ether-kryptomynt. För närvarande säljs för över 1800 USD, det finns förutsägelser om ytterligare lönsamma möjligheter för investerare i Ether-valutan.

3. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash verkar som ett udda namn för en kryptovaluta, eller hur? Ordet “kontanter” antyder något helt annat. I verkligheten är detta dock en annan version av den populära Bitcoin som erbjuder mer blockchain-lagring (upp till 8 megabyte), vilket möjliggör snabbare och mycket mer frekventa transaktioner.

4. Binance Coin

Även om Binance Coin ursprungliga värd var på Ethereum, gick det online 2017 med sina Binance Decentralized Exchanges (DEX). Dessutom fungerar Binance Coin som det mest använda börsen i världshandelns volymer.

Du kanske känner att det är ett bra alternativ för investeringar i digital handel. Och vet du vad? Det är! Så fortsätt och titta på marknadsdiagrammen som tyder på ett positivt svar från Binance Coin i framtiden medan det för närvarande säljs till nästan 300 USD!

5. Litecoin

Litecoin-kryptovaluta är det näst bästa på de digitala handelsmarknaderna. Varför är det så? Tja, medan låga transaktionshastigheter är kostnaden för det stora värdet som Bitcoin har att erbjuda, erbjuder Litecoin snabba och enkla transaktioner över hela världen.

Dessutom är gruvalgoritmerna för Litecoin ganska enkla för dem som förstår komplexiteten bakom kryptovalutor. Det “enkla” och “snabba” i Litecoin är ett stort plus för kryptovalutainvesterare över hela världen. Dessutom är det nuvarande försäljningsvärdet på Litecoin över 150 USD, tillsammans med en positiv prognos för den framtida tidsperioden.

Slutgiltiga tankar

Investerare och institutioner runt om i världen letar alltmer efter olika syn på den globala digitala handelsmarknaden. Så vad väntar du på om du är medveten om de fem stora kryptovalutorna 2021? Fortsätt och leta upp de bästa mäklarna, handelsplattformarna och arbeta din plan för att bli en lönsam investerare på de digitala kryptovalutahandeln. Eftersom gårsdagens brutna nu är världens ledande miljardärer!Source link