Day Trader Dave Portnoy störd av Bitcoin-pris – Löften om att aldrig köpa BTC igen – Marknader och priser Bitcoin News

Day Trader Dave Portnoy störd av Bitcoin-pris – Löften om att aldrig köpa BTC igen – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 21, 2021 by Bitcoinera
6
Dagshandlare Dave Portnoy har medgett att han är en idiot när det gäller bitcoin efter att priset på kryptovalutan ständigt nådde rekordhöga toppar. Han paniksålde sina bitcoins när priset var runt 11 000 dollar och har nu lovat att aldrig köpa kryptovalutan igen. Dave Portnoy beklagar paniksäljande Bitcoin till $ 11K Amerikansk dagshandlare och grundare
portnoy.jpg


Dagshandlare Dave Portnoy har medgett att han är en idiot när det gäller bitcoin efter att priset på kryptovalutan ständigt nådde rekordhöga toppar. Han paniksålde sina bitcoins när priset var runt 11 000 dollar och har nu lovat att aldrig köpa kryptovalutan igen.

Dave Portnoy beklagar paniksäljande Bitcoin till $ 11K

Amerikansk dagshandlare och grundare av Barstool Sports-bloggen Dave Portnoy medgav torsdag att han är en idiot när det gäller bitcoin och sa att han aldrig kommer att köpa kryptovalutan igen.

Portnoy köpte sin första bitcoin den 13 augusti 2020, när Winklevoss-tvillingarna, som är hans grannar, gick hem till honom och personligen gick igenom hur man köpte bitcoin på deras kryptovalutautbyte Gemini. Portnoy investerade 200 000 dollar i BTC den dagen då kryptovalutans pris var cirka 11 172 dollar, enligt marknader.Bitcoin.com. Därefter köpte han två andra kryptovalutor: chainlink och orchid.

Men när priset på några av hans kryptovalutor störtade, sålde Portnoy panik och kom helt ur kryptovalutan. Han förklarade vid den tiden, ”Jag är ute på krypto eftersom mynt inte alltid går upp. Lagren å andra sidan fortsätter alltid att öka. ”

På torsdagen medgav Barstool Sports grundare att han var en idiot om bitcoin eftersom priset på kryptovalutan fortsatte att skjuta i höjden och slog flera heltidshöjder. ”Jag är en sådan idiot … med bitcoin. Jag vet åtminstone att jag är en idiot, okej, ”sa han och twittrade:

Jag vet att jag är en idiot med bitcoin. Men jag vägrar att vara den fattigaste mannen på fartyget. Jag tappar inte däcken.

Portnoy utropade att han inte kommer att ge bitcoiners “tillfredsställelsen av [seeing him] hoppa och vara den sista mannen ombord, vara den fattigaste killen på fartyget. ”

Han skvattade på: ”” Hej jävla stackars kille, tappa däcket. Jag ska kasta dig lite jävla bitcoin ‘och se mig krypa som en råtta som en 100-miljondel av bitcoin medan Winklevoss och jävla parabolsk kille och Pomp [Anthony Pompliano] skratta åt mig från det jävla övre däcket. Uh-uh. Jag ska bara vara på ett annat fartyg. ”

Den paraboliska killen som han hänvisade till var Jason Williams. “Jag älskar [the] parabolisk kille, ”sa Portnoy och tillade att han“ är en av mina favoritgrabbar. ” Icke desto mindre insisterade Barstool Sports grundare: “Jag tappar inte hans däck.” Han motiverade vidare sitt beslut att hålla sig borta från bitcoin genom att säga:

Och gud förbjudet, om jag köper bitcoin och det kraschar, kommer det att tvinga mig att hata vissa människor jag inte hatar, och jag vill inte sättas i den positionen.

På onsdagen passerade bitcoinpriset $ 51K-märket och Portnoy gjorde en video där han beklagade sitt beslut att sälja alla sina bitcoins i augusti förra året. ”Bitcoin är det enda som inte går ner. 51.000 dollar. Bitcoin kostar 51.000 dollar. Det var 11 000 i augusti. Jesus Kristus.” Han avslutade sedan:

Jag köper aldrig bitcoin. Aldrig. Aldrig aldrig. Jag tror inte något på det, men jag tycker att det är lönsamt, och jag tror att med tillräckligt med ånga för att det bara kan fortsätta att stiga för alltid, men jag köper inte det underliggande skräpet bakom det.

I skrivande stund ligger priset på BTC på 56 279 dollar efter att ha träffat flera rekordhöga tider hela veckan. Dess börsvärde har överträffat 1 biljon dollar. Om Portnoy hade hållit BTC som han köpte på cirka 11 000 USD i augusti förra året skulle hans investering ha ökat med cirka 412%.

Vad tycker du om Dave Portnoys reaktion på det stigande priset på bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Barstool Sports, Barstool Sports bitcoin, Barstool Sports crypto, dave portnoy, dave portnoy bitcoin, dave portnoy btc, dave portnoy crypto, dave portnoy cryptovaluta, davey day trader, davey day trader bitcoin, day trading bitcoin

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link