Data visar att handlare skyndade sig för att köpa altcoins under Bitcoins dopp till $ 50K

Data visar att handlare skyndade sig för att köpa altcoins under Bitcoins dopp till $ 50K

Bitcoin Sverige
april 23, 2021 by Bitcoinera
5
Bitcoins (BTC) senaste nedgång minskade tillfälligt sin dominans till 49,5%, vilket är den lägsta nivån sedan augusti 2018. Detta har lett till att ett växande antal handlare förutspår att altcoins kommer att överträffa Bitcoin på kort sikt. Under de senaste månaderna verkar prisåtgärden från altcoins vara att koppla ur Bitcoin. Ta till exempel Ether (ETH),
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDQvZDdjYThjYzItNjk0Ni00YTUyLTkzNWUtYTc1NGM1NGRkMjllLmpwZw.jpg


Bitcoins (BTC) senaste nedgång minskade tillfälligt sin dominans till 49,5%, vilket är den lägsta nivån sedan augusti 2018. Detta har lett till att ett växande antal handlare förutspår att altcoins kommer att överträffa Bitcoin på kort sikt.

Under de senaste månaderna verkar prisåtgärden från altcoins vara att koppla ur Bitcoin. Ta till exempel Ether (ETH), som nådde en ny heltidshöjd idag, även om Bitcoin-priset sjönk 20% från det allra högsta.

Daglig vy för kryptomarknadsdata. Källa: Coin360

Den viktigaste faktorn som kunde ha lutat skalan till förmån för altcoins är den enorma ökningen av populariteten för det decentraliserade finansutrymmet. New York-börsens president Thomas Farley påpekade i en intervju med CNBC att “DeFi-börserna gör lika mycket volym om inte mer än Coinbase idag.”

Låt oss titta på grunderna och tekniken för tre tokens som har ökat de senaste månaderna.