Cryptocurrency Market förlorar 250 miljarder dollar på 24 timmar

Cryptocurrency Market förlorar 250 miljarder dollar på 24 timmar

Bitcoin Värde
april 24, 2021 by Bitcoinera
10
Marknadstaket på kryptovaluta sjönk under 1,8 biljoner dollar på fredagen efter den senaste kraschen i Bitcoin och andra digitala tillgångar. Bitcoin sjönk under 49 000 $ idag för första gången sedan 7 mars 2021. Enligt de senaste uppgifterna som Coinmarketcap publicerade minskade det totala värdet av kryptovalutatillgångar med mer än 250 miljarder dollar under det


Marknadstaket på kryptovaluta sjönk under 1,8 biljoner dollar på fredagen efter den senaste kraschen i Bitcoin och andra digitala tillgångar. Bitcoin sjönk under 49 000 $ idag för första gången sedan 7 mars 2021.

Enligt de senaste uppgifterna som Coinmarketcap publicerade minskade det totala värdet av kryptovalutatillgångar med mer än 250 miljarder dollar under det senaste dygnet. I skrivande stund ligger kryptovalutornas totala marknadsvärde på cirka 1,76 biljoner dollar.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Den senaste kraschen i Bitcoin och andra kryptovalutatillgångar har utlöst massiva likvidationer över olika digitala börser. Enligt de senaste uppgifterna som publicerades av kryptoanalysplattformen Bybt.com likviderades cirka 580 000 kryptovalutahandlare under det senaste dygnet. Den största enskilda likvidationen rapporterades på Huobi.

Föreslagna artiklar

Fatta eller bryta beslut: Hitta likviditetsleverantören som är bäst för dig Gå till artikeln >>

Bybt.com nämnde att cirka 3,1 miljarder dollar i långa kryptovalutapositioner likviderades på en enda dag. Bitcoin stod för avveckling av nästan 1,2 miljarder dollar i långa positioner, följt av Ethereum, XRP och Dogecoin (DOGE).

Marknadstaket på kryptovaluta har sett en betydande ökning i år då det totala värdet av digitala valutor hoppade från cirka 750 miljarder dollar till så högt som 2,2 biljoner dollar under de senaste 15 veckorna.

Valar för kryptovaluta

Den senaste kraschen i digitala valutor har påskyndat nätverksaktiviteten för kryptvalar. Enligt de senaste uppgifterna publicerade av Whale Alert, ett blockchain-spårnings- och analysföretag, har kryptovalutahvalar börjat flytta sina digitala tillgångar i stora mängder bland hög volatilitet i digitala valutor. Whale Alert markerade ett flytt av 3,002 Bitcoin till en okänd plånbok den 23 april kl. 1:48 UTC. Transaktionens totala värde uppgår till cirka 150 miljoner dollar. Blockchain-spårningsföretaget nämnde också förflyttningen av 100 000 Ethereum (ETH) till ett värde av nästan 230 miljoner dollar till en okänd kryptovalutaplånbok.

Den övergripande volatiliteten över kryptomarknaden har ökat betydligt under det senaste dygnet. Kryptovalutatillgångar som Dogecoin (DOGE) och XRP har tappat mer än 20% under de senaste timmarna. Dessutom minskar Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) och Cardano (ADA) med mer än 10%.

Source link