Crypto Influencers: Topp 5 personer som gör vågor på marknaden den här veckan – 17-24 februari

Crypto Influencers: Topp 5 personer som gör vågor på marknaden den här veckan – 17-24 februari

Köpa Bitcoins
februari 24, 2021 by Bitcoinera
8
BIC tittar på de fem bästa kryptopåverkarna som spelade en roll för att göra nyheterna den senaste veckan. 17-24 februari införs några stora namn på marknaden, inklusive Binance VD Changpeng ‘CZ’ Zhao. Medan marknaderna har sett lite galen volatilitet under den senaste veckan, har bitcoin nått en heltidshöjd. Altcoins har sett stora vinster, och det
BIC_twitter_influencer_crypto-2.jpg.optimal-2.jpg.optimal.jpg


BIC tittar på de fem bästa kryptopåverkarna som spelade en roll för att göra nyheterna den senaste veckan. 17-24 februari införs några stora namn på marknaden, inklusive Binance VD Changpeng ‘CZ’ Zhao.

Medan marknaderna har sett lite galen volatilitet under den senaste veckan, har bitcoin nått en heltidshöjd. Altcoins har sett stora vinster, och det totala börsvärdet har också brutit ny mark. Men den senaste veckan har också vittnat om blodig måndag och tisdag. Likviderar över 6 miljarder dollar i utbytespositioner.

Den här veckan tittar BIC på en säsongshandlare, en kommande handlare, CTO för Bitfinex, VD för Binance, och kryptoanalytiker och VD för CryptoQant.

NebraskanGooner på Twitter är en välkänd kryptovalutahandlare som ofta ger gratis handelsråd och analys. Han är en ivrig skalper av terminsmarknader och har vuxit kraftigt efter tack vare sin kunskap om marknaderna.

Gooner erbjuder insiktsfulla råd relaterade till marknadsrörelser, teknisk analys, tankar om marknadsmönster och tankeväckande idéer relaterade till potentiella drag eller hur de ska spelas.

Gooner har varit extremt aktiv under den senaste veckan. Veterinärhandlaren har varit mycket uppriktig över de senaste bitcoin-rörelserna. Särskilt avvecklingen bevittnade på måndag och tisdag.

Med över 72 000 följare har Arsenal-fansen varit ett populärt konto att hålla koll på under de senaste rörelserna på marknaden. Alla nybörjare eller kryptoentusiaster som letar efter fast innehåll bör följa NebraskanGooner. Han kanske bara sparar mycket pengar eller till och med tjänar dig mycket. Eller helt enkelt kan du lära dig en sak eller två.

En annan kryptohandlare och kartläggningsspecialist som presenterades den här veckan är Altstreet Bets (Twitter-handtag @AltsreetBet). Kryptohandlare och teknisk analysföretag har en aktiv följd av 26 000. Altstreet Bets erbjuder massor av kartanalyser på deras konto.

Näringsidkaren har gjort några bra samtal nyligen, inklusive ett långt samtal på AKRO som såg en följare tippa näringsidkaren $ 15.000.

Altstreet Bets har också varit ganska exakt om det senaste steget på bitcoin. Efter den senaste nedgången krävde Altstreet Bets en studs och en möjlig höjning till 64 000 dollar nästa på korten för bitcoin. Självklart väntar alla med sluten andedräkt för att se om detta spelar ut.

Det är dock ingen överraskning att TA-specialisten har den här veckan eftersom deras konto fortsätter att se en tillströmning av följare.

Bitfinex CTO Paolo Ardoino går med i veckans lista efter de viktigaste nyheterna kopplade till Bitfinex och Tether-fallet i New York.

Fallet slutade slutligen denna vecka när New York Attorney General avgjorde med företagen för 18,5 miljoner dollar. I huvudsak ett slag på handleden för de två kryptotungviktarna – som nu förbjuds att fortsätta olagliga aktiviteter i New York.

Nyheten kommer som en solstråle på marknaden och i synnerhet Tether. Företaget hade ofta hållits under ett mörkerskydd när det gäller ärendet, och många trodde att det stabila myntet USDT kunde vackla och gå till noll baserat på fallet med New York.

Hur stor lättnad som helst i veckan när fallet har avslutats.

Medan det var en enorm marknadsreaktion på nyheterna, tog Bitfinex och Tether CTO till Twitter för att dela sin glädje för slutet av ett långt ärende.

Nyheten innebär att Tether och Bitfinex nu kan fungera utan några juridiska problem som hänger över huvudet. Något som kryptosamhället och Paolo kommer att vara nöjda med.

Ingen överraskning att se det största utbytet i världens VD-funktion. Binances alldeles egna CZ-funktioner efter en fenomenal senaste vecka för Binance, Binance Smart Chain och Binance Coin (BNB). Också i nyheterna den senaste veckan var UniSwap rival decentralised exchange (DEX) PancakeSwap. Vilket såg en volymökning som ledde till att det gick över UniSwap.

Binance-ekosystemets popularitet förra veckan ledde till att CZ aktivt kommenterade konspirationsteorier och viktiga frågor i Binance-börsen. En sådan fråga var upphävandet av Ethereum-uttag. Medan många trodde att detta var ett direkt drag av CZ för att hindra Ethereum från att tävla mot Binance Chain, svarade VD. CZ uppgav att gasavgifterna var exceptionellt höga och att det krävdes att förhindra utbytet från att använda för mycket gas.

CZ kommenterade också den massiva tillströmningen av handelsvolymen som bevittnats av Binance Chain. Volymökningen på Binance Chain är nästan säkert kopplad till höga avgifter för etergas. Det verkar som att många handlare svängde till Binance Chain för billigare gasavgifter.

CryptoQuant VD Ki Young Ju presenterar också denna vecka. Analysexpert och swinghandlare på kedjan har varit extremt aktiv efter den senaste bitcoin-prisåtgärden.

Kryptoanalytikern har tillhandahållit löpande kommentarer relaterade till de rörelser bitcoin gör och hur relaterade de är till tidigare marknadscykler. Ju har också analyserat vem som köpt dopparna samt vad kryptobörser gör under marknadsvolatiliteten. Den senaste tweetet om en potentiell försäljning på grund av den negativa Coinbase-premien var en varning om att bitcoin kan se rött. Tweeten visade sig också vara rätt.

Ki Young Ju erbjuder insiktsfulla analyser på kedjan som visar sig vara mycket kraftfulla om de används korrekt. Tillvägagångssättet är ett friskt pust när det rör sig bort från standard teknisk analys och grundläggande analys.

Ju avslutar veckans topp fem personer som gör vågor på kryptomarknaden. Listan erbjuder en mängd nyckelpersoner, handlare och ledare i det utrymme som kommer att gynna alla som följer dem.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link