Craig Wright skickar sina advokater mot Bitcoin-utvecklare

Craig Wright skickar sina advokater mot Bitcoin-utvecklare

Bitcoin Sverige
februari 24, 2021 by Bitcoinera
13
Craig Wright. Källa: en videoskärmdump, Youtube, Crypto Finder Den frispråkiga australiensaren Craig Wright, kallad “Faketoshi” på grund av sina obevisade påståenden om att han är Satoshi Nakamoto, gjorde ett nytt drag som lämnade kryptoverse förvirrad. UK-baserade tvister advokatbyrå Ontier sa att det inledde rättsliga förfaranden mot ett antal ospecificerade Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) och
669393c818.jpg


Craig Wright skickar sina advokater mot Bitcoin-utvecklare 101
Craig Wright. Källa: en videoskärmdump, Youtube, Crypto Finder

Den frispråkiga australiensaren Craig Wright, kallad “Faketoshi” på grund av sina obevisade påståenden om att han är Satoshi Nakamoto, gjorde ett nytt drag som lämnade kryptoverse förvirrad.

UK-baserade tvister advokatbyrå Ontier sa att det inledde rättsliga förfaranden mot ett antal ospecificerade Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) och till och med Bitcoin SV (BSV) -utvecklare på uppdrag av Tulip Trading Limited (TTL), kontrollerad av Wright.

Enligt företaget begär TTL “att utvecklarna gör det möjligt för TTL att återfå åtkomst till och kontroll över sin bitcoin”, påstås stulas från Wright i februari 2020.

“[The Developers] är skyldig Bitcoin-ägare både skadliga och förvaltningsuppgifter enligt engelsk lag som ett resultat av den höga makt- och kontrollnivån som de har över sina respektive blockkedjor, säger Ontier och tillägger att värdet på fordran enligt dagens marknadsräntor kommer att överstiga 3,5 miljarder GBP (4,94 miljarder USD).

Enligt Paul Ferguson, partner på Ontier, “förhindrar inte det faktum att någon har stulit Tulip Trading digitala privata Bitcoin-nycklar utvecklare från att distribuera kod för att göra det möjligt för den rättmätiga ägaren att återfå kontrollen över sin bitcoin.”

Cryptoverse var snabb att reagera.

“Det här är galet. Utvecklarna driver inte dessa kedjor, utan bara underhåller kodbaserna. Det här är som att hota [Linux developer] Linus Torvalds för att du förlorade din amerikanska banken lösenord, “en partner på amerikansk advokatbyrå Anderson KillPreston Byrne sa.

Andra reaktioner:

___
Läs mer:
Craig Wrights Anti-Bitcoin-försök hjälpte Bitcoin
– OKCoin avbryter Bitcoin Cash, Bitcoin SV Trading
– Bitcoin Miner i Satoshi-eran kallar Craig Wright ett bedrägeri med hjälp av “Hans” BTC-adresser
– ‘Craig Wright är inte offret här’ när han försöker undvika sanktioner
– DeFi, DEX, Stablecoins, Chainlink – All Scam, säger Craig Wright

Source link