Covesting byggavkastningskonton för PrimeXBT

Covesting byggavkastningskonton för PrimeXBT

Bitcoin Värde
maj 5, 2021 by Bitcoinera
5
Återigen samarbetar PrimeXBT med det europeiska DLT-licensierade mjukvaruföretaget Covesting för att leverera unika och innovativa produkter till kryptovalutasamhället i stort. Den senaste utvecklingen kommer att vara Covesting Yield Accounts, som exklusivt kommer att leva på PrimeXBT enligt ett licensavtal med vita märken. Covesting Yield Accounts går med i Covesting Copy Trading Module på PrimeXBT, liksom


Återigen samarbetar PrimeXBT med det europeiska DLT-licensierade mjukvaruföretaget Covesting för att leverera unika och innovativa produkter till kryptovalutasamhället i stort.

Den senaste utvecklingen kommer att vara Covesting Yield Accounts, som exklusivt kommer att leva på PrimeXBT enligt ett licensavtal med vita märken.

Covesting Yield Accounts går med i Covesting Copy Trading Module på PrimeXBT, liksom många andra avancerade handelsverktyg som är utformade för att stärka lönsamheten på alla sätt.

Det finns inbyggda kartverktyg, långa och korta positioner, över 50 handelsinstrument, ett referensprogram med fyra nivåer och mycket mer. Och kommande Q3 2021 kommer PrimeXBT också att vara hem för Covestings nya avkastningsgenererande verktyg.

Första eftertraktade partnerskapet tog handel med kopior till världen

PrimeXBT tillkännagav denna vecka att partnerskapet med Covesting skulle fortsätta att föra ny utveckling till den prisbelönta handelsinfrastrukturen. PrimeXBT licensierar Covesting-programvara och erbjuder den exklusivt till handlare av den avancerade handelsplattformen.

Covesting copy trading var den första modulen som introducerades 2020 och kopplade anhängare och strategichefer som nu kan tjäna pengar tillsammans.

Följare söker och letar igenom en enorm lista över strategier som rankas i ett helt transparent globalt leaderboard-system, väljer de som bäst passar deras vinstmål eller riskaptit och kopierar sedan sina affärer.

Strategichefer tjänar en del av eventuella framgångsavgifter som genereras av följare, vilket gör det till en vinn-vinn för alla. Peer-to-peer-communityn sprids organiskt genom mun till mun och tack vare konkurrensuppfödning bland handlare.

Topphandlare har tagit in miljoner och tjänat miljontals mer för sina följningar.

Mer skickliga handlare som går med i Covesting betyder att det finns mer mångfald för följare att komma åt. Följare drar nytta av att inte behöva göra all teknisk analys och fotarbete själv.

De kommer dock att vilja ägna stor uppmärksamhet åt framgång och riskmått – och granska varje strategi regelbundet.

Ny Covesting-modul ger enkel åtkomst till APY genom avkastningskonton

De nya Covesting Yield Accounts är fortfarande en enorm fördel för både nybörjare och experter. Experter behöver inte längre jonglera många plattformar bara för att komma åt handel, kartläggning, DeFi och mer under ett tak.

Nykomlingar som skräms av DeFi-applikationer och anslutande plånböcker kan istället komma åt Covesting Yield Account APY med bara några få klick.

Covesting Yield Accounts fungerar som ett lättanvänt och förståeligt gränssnitt som utnyttjar populära DeFi-protokoll, vilket gör att även de mest skrämda användarna kan känna sig bekväma att engagera sig i att placera och generera avkastning på lediga kryptotillgångar.

Den nya satsningsmodulen gör det möjligt för användare att låsa upp någon av kryptotillgångarna som stöds av PrimeXBT. Att sätta in COV-verktygsmarkeringar låser specifikt upp en rad ytterligare förbättringar över tre kontonivåer – avancerad, premium och elit.

Dessa fördelar inkluderar rabatter på handelsavgifter, ökat antal följare och mer, men viktigast av allt, om du sätter COV-tokens ökar APY med upp till 2x för tokeninnehavare.

Den som ansluter sig till väntelistan inom PrimeXBT-kontos instrumentpanel får en 1% APY-boost när tjänsten startar någon gång under tredje kvartalet 2021.

Alla som är intresserade vill bli registrerade i förväg om de inte redan har gjort det och hålla koll på Covesting-bloggen när modulen är redo att tas bort.

Sammanfattar Covesting Experience på PrimeXBT, COV Token Impact

Tillägget av COV-tokenverktyget inom Covesting Yield Account-systemet är ett annat sätt COV förbättrar det Covesting-ekosystemet med produkter. Covesting främjar också långsiktigt värde för tokeninnehavare genom att bränna tokens i bulk med jämna mellanrum.

Mer än 500 000 COV har nu bränts och är helt borta från cirkulationsförsörjningen.

COV integrerat i nya produkter och tjänster förbättrar ytterligare efterfrågeförhållandena för tokeninnehavare och lägger betydligt till det redan massiva nytta och värde som token låser upp.

Det oöverträffade värdeförslaget är just därför PrimeXBT återigen har valt Covesting för att driva detta nya avkastningsgenererande verktyg.

När Covesting Yield Accounts lanseras senare i år under tredje kvartalet kommer DeFi att bli mer tillgängligt och lättare att använda än någonsin, COV-tokens värde kommer att explodera ytterligare och användare av PrimeXBT kommer att ha en annan Covesting-tjänst att dra full nytta av.

Besök den officiella PrimeXBT-bloggen för mer information om de kommande Covesting Yield Accounts, eller gå med i väntelistan idag för att få en Early Bird APY-boost på 1% under den första månaden efter lanseringen.

Source link