Commerzbank lägger till 5 FX Algo-strategier på BidFX

Commerzbank lägger till 5 FX Algo-strategier på BidFX

Bitcoin Värde
april 20, 2021 by Bitcoinera
9
Den tyska långivaren, Commerzbank AG, har samarbetat med BidFX, en leverantör av valutahandelösningar för institutioner, för att göra bankens fem FX-algoritmiska strategier tillgängliga på BidFXs plattform. Tisdagens tillkännagivande beskrev att den tyska bankens kunder nu kan få direkt tillgång till sina FX-algoritmer på BidFX. Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj


Den tyska långivaren, Commerzbank AG, har samarbetat med BidFX, en leverantör av valutahandelösningar för institutioner, för att göra bankens fem FX-algoritmiska strategier tillgängliga på BidFXs plattform.

Tisdagens tillkännagivande beskrev att den tyska bankens kunder nu kan få direkt tillgång till sina FX-algoritmer på BidFX.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Nickolas Congdon, chef för eTrading-tjänster på Commerzbank, kommenterade utvecklingen: ”Commerzbank välkomnar möjligheten att öka vår elektroniska distribution av vår FX-ordertjänst på BidFX. Detta gör att vi kan fortsätta att tillhandahålla avancerad teknik, unik likviditet och analys till våra gemensamma kunder. ”

Expanderar till den institutionella valutamarknaden

BidFX grundades 2017 och expanderar aggressivt för att fånga den institutionella valutamarknaden och har nu kontor på olika platser runt om i världen inklusive London, New York, Singapore, Sydney och Milano.

Föreslagna artiklar

Viberate samarbetar med Blockparty för att leverera världens första liveevenemang NFTGå till artikel >>

Ägs av Singapore Exchange (SGX), erbjuder BidFX en rad tjänster inom valutahandeln. Företaget har samarbetat med flera handelsleverantörer, inklusive Global Prime, State Street och Nomura, och har också förbättrat sin handelsplattform med den senaste data- och analyspaketet.

Företaget lanserade också sitt flaggskeppsapplikation för forex-handel på OpenFin, ett operativsystem för finansbranschen, i september förra året.

”Det är spännande att se den fortsatta tillväxten av vårt globala förhållande med Commerzbank via integrationen av deras algo-svit, som till stor del drivs av vår kapitalförvaltningsklient,” säger Rory Sheen, chef för DACH Sales på BidFX.

“Eftersom marknadsaktörerna på köpsidan fortsätter att öka sin användning av FX-algos för att få den bästa likviditeten och utföra effektivt för sina slutinvesterare, är Commerzbanks algo-strategier ett välkommet tillskott till BidFX algo-navet.”

Source link