Cointelegraph firar Bitcoin som slår $ 50 000 med en exklusiv NFT

Cointelegraph firar Bitcoin som slår $ 50 000 med en exklusiv NFT

Bitcoin Sverige
februari 20, 2021 by Bitcoinera
6
Vid det här laget har förmodligen inte undgått din uppmärksamhet att den ursprungliga (och många skulle hävda, fortfarande den bästa) kryptovalutan, Bitcoin, tidigare i veckan bröt igenom priset på 50 000 $ för första gången i sin historia. Oavsett om du är en nykomling i festen eller minns att bryta Bitcoin (BTC) med en GPU-rigg
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDIvMmE3ODAzYzUtMWM5MC00ZDk4LWJmOTQtNTVjMDcxOWZmYjc5LmpwZw.jpgVid det här laget har förmodligen inte undgått din uppmärksamhet att den ursprungliga (och många skulle hävda, fortfarande den bästa) kryptovalutan, Bitcoin, tidigare i veckan bröt igenom priset på 50 000 $ för första gången i sin historia.

Oavsett om du är en nykomling i festen eller minns att bryta Bitcoin (BTC) med en GPU-rigg för ett decennium sedan, kan det inte låta bli att känna sig som ett ganska betydelsefullt tillfälle. Det är kulmen på allt stöd, tro och naturligtvis pengar som var och en av er har investerat i Bitcoin.

För att fira detta fick vi våra begåvade konstnärer att sätta ihop ett konstverk som firar dig, Bitcoin-samhället, som driver BTC förbi denna betydande prispunkt.

Detta har präglats i en strikt begränsad upplaga av 50 icke-fungibla tokens, som är tillgängliga via vår Rarible-profil. Priset för varje NFT kommer att vara $ 1 000 (eller för att vara mer exakt 0,5 ETH) och värdera hela samlingen till en helt lämplig $ 50 000 vid lanseringen.

Naturligtvis avslutar Bitcoin inte sin resa hit. I slutändan är priset på BTC mindre viktigt än dess förmåga att förändra världen av traditionell finansiering. Och även om det i sin decennium plus existens verkligen har skakat upp de nuvarande finansmarknaderna, vägen till att fullgöra sin fulla potential ligger fortfarande kvar.

Men ingen skulle missnöja oss med att ta en snabb andning vid denna tidpunkt; ger oss själva ett litet knäpp på ryggen i vetskapen att ”vi var där” när Bitcoin nådde denna punkt i sin resa.

Och för 50 av er finns det chansen att fira detta genom att äga vår NFT. Bär det som ett hedersmärke för allt det arbete vi kollektivt har lagt ner hittills.

Här är till er alla och början på Bitcoins nästa kapitel.