CoinGecko debuterar “How to Bitcoin” -bok

CoinGecko debuterar “How to Bitcoin” -bok

Köpa Bitcoins
februari 25, 2021 by Bitcoinera
13
25 februari 2021 – Bitcoins senaste episka körning får mycket uppmärksamhet och lockar både proffs och amatörer. För de nya i kryptosfären kan världens första kryptovaluta vara mycket skrämmande. CoinGecko, den ledande oberoende kryptovalutainformatorn, fortsätter sina ansträngningar för att vägleda dem som är intresserade av krypto med lanseringen av deras “How to Bitcoin” -bok. ”Vi
CoinGecko-book-How-to-Bitcoin.jpg.optimal.jpg25 februari 2021 – Bitcoins senaste episka körning får mycket uppmärksamhet och lockar både proffs och amatörer. För de nya i kryptosfären kan världens första kryptovaluta vara mycket skrämmande.

CoinGecko, den ledande oberoende kryptovalutainformatorn, fortsätter sina ansträngningar för att vägleda dem som är intresserade av krypto med lanseringen av deras “How to Bitcoin” -bok.

”Vi ser nu Fortune 500-företag, som Tesla, investera betydande mängder pengar i Bitcoin för att hålla det som en del av deras företagsskatt. Med denna ökning av innehaven från stora institutioner förutser vi också att allmänheten kommer att börja ha större tro och förtroende för Bitcoin, vilket leder till stark efterfrågan på detaljhandeln, säger Bobby Ong, COO på CoinGecko

“Som sådan tror vi att det är viktigt för dem att börja sin kryptoresa på höger fot genom att förstå de grundläggande och vi ser fram emot att bli en del av processen.”

CoinGeckos “How to Bitcoin” -bok är skriven för nybörjare som är intresserade av att lära sig mer om Bitcoin. Denna bok skrevs av CoinGeckos forskargrupp bestående av sju personer – Kristian Kho, Khor Win Win, Crystaline Loo, Lee Shu Wei, Shaun Paul Lee, Teh Sze Jin och Bobby Ong.

”How to Bitcoin” -boken sammanfattar kortfattat grunderna i Bitcoin med omfattande analogier samt steg-för-steg-guider om hur man kommer igång. Läsarna kommer att lära sig mer om Bitcoin, inklusive dess historia och utveckling, och hur det jämförs med pengar.

Förutom det hjälper de steg-för-steg-guiderna dem att säkert köpa och sälja Bitcoin samt lagra det med plånböcker för stationära datorer, mobiler och hårdvara.

“How to Bitcoin” är CoinGeckos andra bok och följer upp “How to DeFi” som är världens första bok som täcker ämnet Decentralized Finance. Ta en kopia av “How to Bitcoin” -boken här.

Om CoinGecko

Sedan 2014 har CoinGecko varit den pålitliga informationskällan av miljoner kryptovalutainvesterare. Dess uppdrag är att ge kryptovaluta-communityn en 360-graders översikt över marknaden.

CoinGecko tillhandahåller omfattande information från tusentals datapunkter som pris, handelsvolym, börsvärde, utvecklarstyrka, gemenskapsstatistik och mer. Den spårar för närvarande över 6500 token från över 400 börser. För mer information, besök den officiella CoinGecko-webbplatsen här.

Aimann Faiz
aimann@coingecko.com
Marknadschef på CoinGecko

Stephanie Goh
stephanie@coingecko.com
PR Associate på CoinGecko

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link