CoinEx bränner alla 1,08 miljarder låst CET avsatt till teamet – Pressmeddelande Bitcoin News

CoinEx bränner alla 1,08 miljarder låst CET avsatt till teamet – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 23, 2021 by Bitcoinera
4
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Hong Kong, 23 februari 2021 – CoinEx, en global och professionell tjänsteleverantör av kryptovalutaväxling, meddelade förra lördagen att den har avslutat en historisk bränning på 1,08 miljarder låsta CoinEx Token (CET) som tilldelats CoinEx-teamet för teambuilding och marknadsutveckling på samma gång. Denna CET-brännskada är den högsta som någonsin genomförts av börsen. Efter denna
1280_.jpg


PRESSMEDDELANDE. Hong Kong, 23 februari 2021 – CoinEx, en global och professionell tjänsteleverantör av kryptovalutaväxling, meddelade förra lördagen att den har avslutat en historisk bränning på 1,08 miljarder låsta CoinEx Token (CET) som tilldelats CoinEx-teamet för teambuilding och marknadsutveckling på samma gång. Denna CET-brännskada är den högsta som någonsin genomförts av börsen.

Efter denna bränning är den totala omsättningen 4,34 miljarder CET, med ett börsvärde på cirka 113 miljoner USD. För närvarande överstiger mängden CET automatiskt som CoinEx återköper varje dag långt gruvproduktionen från CoinEx Chain. CET-token har officiellt gått in i absolut deflation , och blev en plattformstoken som cirkulerar fullt ut. Genom detta initiativ ger CoinEx CET-innehavare ett större långsiktigt värde.

CoinEx Pioneers Daily Repurchase Mechanism

CET: s ursprungliga kvartalsåterköps- och bränninitiativ lanserades den 1 juli 2018 och anpassades till daglig återköp och kvartalsförbränning den 11 april 2020. CoinEx återköper CET på sekundärmarknaden med 50% av sina dagliga vinster från transaktionsavgifter varje dag, och bränner dem i slutet av varje kvartal. När den cirkulerande tillgången på CET minskar till 3 miljarder kommer CoinEx att avbryta återköp och bränning av CET.

Driven av stark tillväxt representerar CoinEx intäkter mot sin token-bränningsplan en stor ökning idag. Användare kan se data i realtid på https://www.coinex.com/token, vilket säkerställer att hela processen är öppen och transparent.

Fler privilegier för CET-innehavare i CoinEx ekosystem

CET utfärdades i januari 2018 och är ett system för mervärdestjänster och privilegier baserat på CoinEx ekosystem. CET utfärdas på Ethereum ERC20-protokollet och har lanserats på CoinEx-kedjan och fungerar som gas. Utöver det pågående återköps- och bränninitiativet kan CET-innehavare också dra nytta av flera privilegier när de handlar på plattformen.

CET kan dras direkt med samma marknadsvärde som transaktionsavgift till en särskild rabatt. Användare med en viss mängd CET kan bli VIP för att uppleva tjänster som avgiftsrabatt, uttagsacceleration, exklusiv kundtjänst och så vidare. Dessutom kommer CET-innehavare också att ha speciella privilegier för reklamkampanjer på CoinEx, inklusive token airdrop-incitament, rösta på token-listning och kvalificera projektinvesteringsmöjligheter.

”2021 kommer att se fler förbättringar från CoinEx. Med utbyggnaden av vårt ekosystem i framtiden kommer CET att ha fler applikationsscenarier och ge fler fördelar för våra användare, säger Haipo Yang, grundare och vd för CoinEx.

Om CoinEx

Som en global och professionell tjänsteleverantör av kryptovalutaväxter grundades CoinEx i december 2017 med Bitmain-ledd investering. Det är ett dotterbolag till ViaBTC Group, som äger den femte största BTC-gruvpoolen och är också den största BCH-gruvpoolen i världen.

CoinEx stöder handel med spot, permanent kontrakt och annan derivathandel. Tjänsten når globala användare i nästan 100 länder / regioner med olika tillgängliga språk, som kinesiska, engelska, koreanska och ryska.

Webbplats: https: //www.coinex.com /
Twitter: https://twitter.com/coinexcom
Telegram: https://t.me/CoinExOfficialENG

Kontakt
Jessica Zhang
CoinEx PR-avdelning
jessica.zhang@coinex.com


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link