Coinbase Pro tillkännager notering av Stablecoin Tether (USDT)

Coinbase Pro tillkännager notering av Stablecoin Tether (USDT)

Bitcoin Värde
april 23, 2021 by Bitcoinera
8
Coinbase, det USA-baserade kryptovalutautbytet, meddelade stöd för stablecoin Tether (USDT) och nämnde att handeln med USDT kommer att börja på Coinbase Pro från måndagen den 26 april. Handel kommer att finnas tillgänglig i företagets jurisdiktioner som stöds. Enligt det officiella tillkännagivandet stöder Coinbase endast ERC-20 USDT som körs på Ethereum blockchain. Coinbase Pro-användare får nu


Coinbase, det USA-baserade kryptovalutautbytet, meddelade stöd för stablecoin Tether (USDT) och nämnde att handeln med USDT kommer att börja på Coinbase Pro från måndagen den 26 april. Handel kommer att finnas tillgänglig i företagets jurisdiktioner som stöds.

Enligt det officiella tillkännagivandet stöder Coinbase endast ERC-20 USDT som körs på Ethereum blockchain. Coinbase Pro-användare får nu överföra Tether (USDT) till sina konton före handeln.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Tether är det mest värdefulla stablecoin i världen. Kryptovalutan har för närvarande ett marknadsvärde på cirka 50 miljarder dollar. USDT är den fjärde mest värdefulla digitala valutan i världen. Det totala marknadspriset för Tether har ökat betydligt sedan början av detta år.

Föreslagna artiklar

Fatta eller bryta beslut: Hitta likviditetsleverantören som är bäst för dig Gå till artikeln >>

”Omedelbart börjar vi acceptera inkommande överföringar av Tether (USDT) till Coinbase Pro. Handeln kommer att börja kl. 18.00 Pacific Time (PT) måndagen den 26 april om likviditetsvillkoren är uppfyllda. Observera att Coinbase endast stöder ERC-20 USDT. När tillräckligt med tillgång till USDT har etablerats på plattformen kommer handel med våra orderböcker BTC-USDT, ETH-USDT, USDT-EUR, USDT-GBP, USDT-USD och USDT-USDC att starta i tre faser, post-only, limit -bara och full handel, ”nämnde Coinbase i det officiella tillkännagivandet.

Coinbase Listing

Det amerikanska kryptovalutautbytet är ett av de största digitala börserna i världen. Coinbase publicerades nyligen genom en direkt notering på Nasdaq under COIN-tickersymbolen. Bolagets aktier hoppade nästan 30% vid sin debut men såg en korrigering de följande dagarna. Enligt stängningskursen på torsdag sjönk COIN-aktien till under $ 300. Kryptovalutabörsen rapporterade ett betydande hopp i handelsvolymer under första kvartalet 2021. Företaget rapporterade också en total intäkt på cirka 1,8 miljarder dollar under de första tre månaderna 2021.

Det senaste Tether-stödet från Coinbase kom efter att företaget utökat sitt produktutbud med tillägg av flera digitala valutor, inklusive Ampleforth Governance Token (FORTH), Enjin Coin (ENJ), NKN (NKN), Origin Token (OGN), Ankr (ANKR) ) Curve DAO Token (CRV), Storj (STORJ) och Cardano (ADA).

Source link