CME Group tillkännager integrering av FX Link med RTN och MarkitSERV

CME Group tillkännager integrering av FX Link med RTN och MarkitSERV

Bitcoin Värde
april 21, 2021 by Bitcoinera
7
CME Group, en ledande derivatmarknad, meddelade idag att företaget har integrerat sin FX Link-plattform med Refinitiv Trade Notification (RTN) och IHS Markits MarkitSERV-meddelandetjänster. Enligt det officiella tillkännagivandet har det nya samarbetet gjort det möjligt för FX Link-kunder att ta emot OTC-spot FX-meddelanden direkt via RTN eller MarkitSERV. CME Group nämnde att integrationen slutfördes i mars


CME Group, en ledande derivatmarknad, meddelade idag att företaget har integrerat sin FX Link-plattform med Refinitiv Trade Notification (RTN) och IHS Markits MarkitSERV-meddelandetjänster.

Enligt det officiella tillkännagivandet har det nya samarbetet gjort det möjligt för FX Link-kunder att ta emot OTC-spot FX-meddelanden direkt via RTN eller MarkitSERV. CME Group nämnde att integrationen slutfördes i mars 2021.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Den USA-baserade gruppen betonade att Goldman Sachs, en av de ledande investeringsbankerna världen över, för närvarande använder den nyligen integrerade tjänsten för prisupptäckt och för att få tillgång till ytterligare likviditet för valutaswappar i åtta valutapar.

Föreslagna artiklar

Viberate samarbetar med Blockparty för att leverera världens första liveevenemang NFTGå till artikel >>

Jan Scheffel, co-chef för Global Short Term Macro Trading på Goldman Sachs, kommenterade det senaste tillkännagivandet: ”Vi är glada över att ha tillgång till FX Link som en marknadsplats för kapitaleffektiv valutaswapphandel och förmågan att använda RTN för spotben-meddelanden har gjort det möjligt för oss att enkelt gå ombord och hålla meddelandena konsekventa med andra ECN. ”

CME Group har utökat sina tjänster avsevärt sedan årets början. Derivatmarknaden introducerade Ethereum-terminskontrakt i februari 2021. Koncernen planerar också att lansera mikro-Bitcoin-terminkontrakt i maj för att utöka sitt produktutbud.

FX Swap Likviditet

I det officiella pressmeddelandet nämnde CME Group att dess huvudsakliga fokus är att förbättra tillgången till clearad valutaswapplikviditet genom den senaste integrationen. CME Group grundades 2007 och erbjuder för närvarande tjänster i olika finansiella produkter. FX Link-tjänsten för CME stöder för närvarande åtta ledande valutapar. ”Vi inser hur viktigt automatisering och enkel anslutning är för våra kunder, och vi fortsätter att investera i förbättringar för att ge flexibel tillgång till den växande FX Link-marknaden. Genom att integrera med RTN och MarkitSERV kan en större grupp marknadsdeltagare använda FX Link, en rensad och kapitaleffektiv pool av fast likviditet för valutaswappar, säger Paul Houston, globalt chef för valutaprodukter vid CME Group i pressen. släpp.





Source link