CI GAM lanserar Ethereum Mutual Fund

CI GAM lanserar Ethereum Mutual Fund

Bitcoin Värde
april 26, 2021 by Bitcoinera
2
Efter att ha noterat en Ethereum-ETF på en kanadensisk börs meddelade CI Global Asset Management (CI GAM) på måndagen lanseringen av en Ethereum-fond, som råkar vara den första fonden i altcoin. Fonden investerar i andelar i CI Galaxy Ethereum ETF, som nyligen lanserades av företaget. Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai


Efter att ha noterat en Ethereum-ETF på en kanadensisk börs meddelade CI Global Asset Management (CI GAM) på måndagen lanseringen av en Ethereum-fond, som råkar vara den första fonden i altcoin.

Fonden investerar i andelar i CI Galaxy Ethereum ETF, som nyligen lanserades av företaget.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Som en strategi för att locka investerare erbjuder företaget en förvaltningsavgift så låg som 0,4 procent, vilket kommer att avstå fram till den 15 juni. Dessutom kommer ledningskostnadsprocenten att begränsas till 1 procent.

I sin kommentar till den nya fonden sade CI Financials VD, Kurt MacAlpine: “CI Global Asset Management är det enda företaget i världen som erbjuder bekväm, billig och säker exponering för de två största kryptovalutorna genom både ETF och fonder.”

Föreslagna artiklar

Förstå Bidens skatteplaner Gå till artikel >>

Ethereum är en av de bästa kryptovalutorna när det gäller marknadsvärde och priset på token rörde en rekord nyligen över 2600 dollar, enligt Coinmarketcap.com. Efter en ny korrigering studsade priserna tillbaka och krypton handlas nu till 2500 dollar per presstid.

Uppfylla efterfrågan på detaljhandelskrypto

CI GAM erbjuder också en liknande ETF- och fondfond för Bitcoin. Företaget blev ett av de första som lanserade Ethereum ETF, och nu med sin Ethereum-fond skapar det aggressiva erbjudanden för privatinvesterare som vill få kryptoexponering.

Kapitalförvaltaren samarbetade också med Galaxy Digital för sina kryptofonder, som fungerar som underrådgivare.

”Dessa produkter gör det möjligt för investerare att komma åt dessa digitala tillgångar via sina finansiella rådgivare, så att de kan integreras i en investerares befintliga portfölj och investeringsplan. Att bygga en ledande position inom sektorn för digitala tillgångar eftersom den blir allt vanligare är en viktig del av CI GAMs uppdrag att erbjuda investerare snabba och relevanta investeringslösningar i den produktstruktur de föredrar, ”tillade MacAlpine.

Source link