Christian Skovgaard Larsen ansluter sig till LMAX Exchange som likviditetschef

Christian Skovgaard Larsen ansluter sig till LMAX Exchange som likviditetschef

Bitcoin Värde
februari 20, 2021 by Bitcoinera
8
LMAX Exchange, ett av dotterbolagen till LMAX Group, har utsett Christian Skovgaard Larsen till sin likviditetschef som tog över rollen tidigare i månaden och kommer att ha sitt säte i London. Enligt en uppdatering av hans Linkedin-profil kommer han att ansvara för “transparent, exakt och konsekvent utförande.” Han kommer att ta på sig uppgifterna för


LMAX Exchange, ett av dotterbolagen till LMAX Group, har utsett Christian Skovgaard Larsen till sin likviditetschef som tog över rollen tidigare i månaden och kommer att ha sitt säte i London.

Enligt en uppdatering av hans Linkedin-profil kommer han att ansvara för “transparent, exakt och konsekvent utförande.” Han kommer att ta på sig uppgifterna för förhållandeshanteringsrollen för Londons huvudkontor.

Tillbringade år med några stora namn

Larsen är en veteran inom finansbranschen med över två decenniers erfarenhet. Han beskrev sig själv som en “FX spot & derivative och crypto & blockchain expert.”

Han tog över sin nya roll på LMAX från Societe Generale, där han tillbringade nästan ett decennium som direktör för valutahandlare. Dessutom tillbringade han ett par år på Dresdner Kleinwort, Dresdner Banks investeringsbank, som vice president och var ansvarig för marknadsskapande med G10-valutor.

Föreslagna artiklar

Trender och framtiden för Bitcoin 2020 Gå till artikeln >>

Larsen började sin karriär inom finansbranschen i Danske Bank 1999 som Private Banking Account Manager och befordrades senare till återförsäljare när han hanterade valutahandel och marknadsskapande.

LMAX är en stor grupp som driver flera reglerade börser i Storbritannien, Europa och andra delar av världen. Finansmagnater nyligen rapporterat om börsens beslut att migrera sina polska kunder till Conotoxia, som är reglerat lokalt i Polen.

Dessutom expanderade gruppen från sina kärnvalutatjänster och dök in i kryptohandel med tillväxten i sektorn. Det fick en DLT-licens från Gibraltar-myndigheterna för LMAX Digital och erbjuder kryptohandelstjänster med den.

Source link