CargoX blir officiell blockchain-partner för egyptiska tullmyndigheter

CargoX blir officiell blockchain-partner för egyptiska tullmyndigheter

Köpa Bitcoins
april 23, 2021 by Bitcoinera
4
CargoX Platform for Blockchain Document Transfer (BDT), drivs av CXO token, officiellt godkänd blockchain-teknikleverantör för ACI-tulldeklaration i Egypten (Kairo, Egypten – 21 april 2021) – Egyptens regering har, genom sina egyptiska tullmyndigheter, gjort obligatoriska förklaringar om förskottsinformation (ACI) med sin nya egyptiska tullag nr 207 för all gods som går in till Egypten med start
CargoX.pngCargoX Platform for Blockchain Document Transfer (BDT), drivs av CXO token, officiellt godkänd blockchain-teknikleverantör för ACI-tulldeklaration i Egypten

(Kairo, Egypten – 21 april 2021) – Egyptens regering har, genom sina egyptiska tullmyndigheter, gjort obligatoriska förklaringar om förskottsinformation (ACI) med sin nya egyptiska tullag nr 207 för all gods som går in till Egypten med start den 1 juli 2021. Processen hanteras genom Nafeza National Single Window for Foreign Trade Facilitation, byggt av Misr Technology Systems (MTS) och CargoX är auktoriserat som blockchain-tjänsteleverantör.

Så, vad är CargoX exakt, och varför är det här bra nyheter för kryptosamhället? Svaret är – CXO-brännskada och knapphet!

Vad är CargoX och vad är CXO?

CargoX-projektet med sin CXO-token är en unik pärla i kryptorummet som har väckt liv till en NFT-baserad överföring av Bills of Lading och andra dokument av titel och originaldokument inom sjöfartsbranschen, finans och andra industrier B2B eller B2G . Dess smarta kontrakt drivs av deras CXO-token, av vilka endast 215 miljoner har präglats vid ursprung 2018 – och de bränner en rejäl summa för varje dokument som produceras och överförs på plattformen. Om företaget inte har tillräckligt med tokens måste de köpa dem på börserna. Observera att brännmängden kan ändras när som helst av ledningen.

Deras produkt – CargoX-plattform för blockchain-dokumentöverföring (BDT) – är baserad på neutral, offentlig Ethereum blockchain-teknik och driver den snabba, kostnadseffektiva, säkra, oföränderliga, manipuleringssäkra, granskbara och konfidentiella överföringen av dokument för titelöverföring och registrering av originaldokument på blockchain. Plattformen kan användas som en fristående onlinetjänst eller i ett fönster för företag, tull eller andra enheter, integrerat via API.

Vägen till framgång

CargoX-företaget har byggt konceptet 2018, och deras plattform får fart i den verkliga affärssektorn och till och med hos regeringarna – förra året integrerade Indian Port Community System CargoX-plattformen, men de testar fortfarande processerna.

Längs deras väg har CargoX-teamet ökat mycket medvetenhet och de fick många utmärkelser och höga nomineringar vid prestigefyllda globala evenemang – en fullständig lista finns på deras hemsida. Bland de viktigaste prestationerna för att stödja deras affärsmodell är godkännandet av International Group of Protection & Indemnity Clubs, som säkerställer ansvar i internationell sjöfart – de godkände bara 7 elektroniska lastbilsplattformar under de senaste tio åren, och CargoX är den enda en som arbetar med en neutral, offentlig Ethereum blockchain.

Dessutom bidrar de med sina kunskaper till organisationer som WEF, ICC, WTO, FIATA, EC DGMT DTLF och andra. Under de tre åren byggde de många strategiska partnerskap med företag och olika handelsfinansieringsplattformar i verksamheten, som Contour, CryptoBLK och andra. Bland CargoX-partners hittar du handelsfinansieringsplattformar som Contour, CryptoBLK och rederier som G2 Ocean, som är den största flottbilsoperatören i världen. Användningsstormen byggs upp när vi talar.

Om Advance Cargo Information

Senast har CargoX uppgraderat sin prisbelönta CargoX-plattform – som gör det möjligt för tillverkning, handel, ekonomi, energi, tjänster, statliga och reglerande sektorer att registrera och överföra ägande på blockchain av mer än 60 olika typer av dokument – med möjlighet att också överföra Advance Cargo Information-deklarationer, som krävs av många tullmyndigheter för importvarudeklarationer i syfte att förbättra säkerheten och korrekt beskattning, samt processoptimering. Processen är förenlig med bestämmelserna i Världstullorganisationens SAFE Framework. Genom att använda CargoX-plattformen för ACI kan tullmyndigheterna sluta förlita sig på deklarationer från importörer. Istället kan varje dokument enkelt spåras till sitt ursprung, direkt till emittenten, tack vare CargoX-tekniken baserad på den offentliga blockchain.

I Egypten har företaget Misr Technology Systems (MTS) byggt Nafeza National Single Window for Foreign Trade Facilitation-plattformen, och vid utformningen av den egyptiska ACI-dokumentationsprocessen har CargoX-plattformen för Blockchain Document Transfer (BDT) godkänts som blockchain-tjänsten leverantör för oföränderlig registrering och överföring av fraktdokument med Ethereum-teknik.

Djupdyk i interoperabilitet

En stor fråga i den globala B2B-handeln är säkert framväxten av olika plattformar och tjänster, och bristen på interoperabilitet inom elektroniskt utskick. Lyckligtvis har CargoX implementerat en Tier II blockchain-lösning som tillhandahålls av Matic Network, nu Polygon, ansågs Ethereums Internet of Blockchains. Eftersom Polygon tar på sig utmaningen att överbrygga låg genomströmning, dålig UX och vissa risker kopplade till styrning utvecklar de också interoperabilitet och modulära blockchain-verktyg för blockchain-lösningsfunktion och verklig överlevnad.

Det verkar som om framtiden för CargoX är ljus – och CXO-tokeninnehavare kan uppleva en helt ny dynamik under de kommande månaderna, som kommer att pågå i flera år!

För varje dokument som genereras på deras plattform brinner CargoX en viss mängd tokens – som beskrivs i deras Bluepaper. Andra webbplatser att följa är B2B-webbsidan cargox.io för deras respekterade företagskunder och den praktiska cargox.info-token-brännaren och dokumentöverföringsspåraren för CXO-communityn och den dedikerade Telegram-gruppen.

Ytterligare information:

  • CargoX-plattformen blir obligatorisk för arkivering av blockchain-dokumentöverföring till den egyptiska tullmyndigheten den 1 juli 2021 genom NAFEZA National Single Window for Foreign Trade-plattformen (byggd av MTS).
  • För den egyptiska tullmyndighetens behov och i samarbete med MTS kommer CargoX-plattformen att fungera som en gateway för blockchain-dokumentöverföring (BDT), inklusive obligatoriska ACI-deklarations kuvert, liksom fraktsedlar och andra originaldokument som krävs.
  • CargoX använder offentlig neutral Ethereum-teknik.
  • Företaget har implementerat en Tier II blockchain-lösning som tillhandahålls av Matic Network, nu Polygon, ansåg också Ethereums Internet of Blockchains.
  • Vad är Advance Cargo Information (ACI) och hur gynnar det företag och tullmyndigheter? (länk)
  • NAFEZA publicerade officiellt detaljer om kraven för ACI-arkivering (länk)
  • CargoX webbplats

CargoX-plattformen (CXO) driver förändringar i global logistik genom egyptisk tull ACI och lastbilsimplementering

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link