Cardano Mary Hard Fork Combinator tillkännagavs för 1 mars

Cardano Mary Hard Fork Combinator tillkännagavs för 1 mars

Köpa Bitcoins
februari 18, 2021 by Bitcoinera
15
Cardano-grundaren Charles Hoskinson tillkännagav ett släppdatum den 1 mars för Cardano Mary-hårdgaffelkombinatorn i en video publicerad på YouTube. I videon hävdade Hoskinson att testning och kvalitetssäkring skulle avslutas den 24 februari efter en månad. Han tillade att den faktiska händelsen skulle komma fem dagar efter den första utlösaren från föregående epok. Användare måste helt enkelt
cardano_up.jpeg-750x375.jpg.optimal.jpg


Cardano-grundaren Charles Hoskinson tillkännagav ett släppdatum den 1 mars för Cardano Mary-hårdgaffelkombinatorn i en video publicerad på YouTube.

I videon hävdade Hoskinson att testning och kvalitetssäkring skulle avslutas den 24 februari efter en månad. Han tillade att den faktiska händelsen skulle komma fem dagar efter den första utlösaren från föregående epok. Användare måste helt enkelt uppgradera sina noder och ladda ner den senaste versionen av Daedalus-plånboken, tillade Hoskinson.

Cardano är ett decentraliserat open source-projekt som driver en offentlig blockchain-plattform för smarta kontrakt.

Uppdatering på Mary – YouTube

Hard Fork Combinator

Termen hård gaffel används för att beskriva en radikal förändring i blockchain. Detta kan inkludera en blockchain som delas upp i två eller förändringar i hur block tolkas. Detta resulterar i uppkomsten av en ny kedja med nya regler som löper bredvid den ursprungliga kedjan.

Men när det gäller Cardano används en hård gaffelkombinator. Combinator kombinerar protokoll, vilket möjliggör en systemövergång utan avbrott. Det säkerställer att olika versioner visas under en storbok. Skiftning kräver inte att alla noder uppdateras samtidigt. Istället kan noder uppdateras gradvis.

ADA gör rörelser

BeInCrypto rapporterade tidigare att uppdateringens avsikt var att göra nätverket till en gynnsam miljö för olika decentraliserade finansprojekt (DeFi). Detta skulle avsevärt öka decentraliserade applikationer och inbyggda tokens, sa Cardano Foundation Elliot Hill i ett blogginlägg.

Genom att göra Cardano till en blockering med flera tillgångar skulle det göra det möjligt för användare att skapa och använda anpassade tokens för transaktioner i sitt nätverk. Uppdateringen kommer också att helt låsa upp Cardanos smarta kontraktsfunktionalitet.

Det är också värt att nämna att Cardanos ursprungliga mynt ADA har gjort det väldigt bra i år. Den här månaden nådde det till och med ett treårigt högt värde på $ 1 efter att ha sjunkit till en heltidsnivå på $ 0,023 i mars 2020.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link