Cardano (ADA) hyllar Mary Update som viktig milstolpe i Goguen-lanseringen

Cardano (ADA) hyllar Mary Update som viktig milstolpe i Goguen-lanseringen

Köpa Bitcoins
februari 26, 2021 by Bitcoinera
14
Cardano (ADA), ett decentraliserat öppen källkodsprojekt som skapar en av de bästa blockkedjorna för smarta kontrakt, har bekräftat att uppgraderingen av Mary-protokollet är rätt enligt schemat. I en officiell tweet, Cardano Core Development Team (IOKH) meddelade samhället att uppdateringen av Mary Cardano-protokollet skulle gå i drift den 1 mars. Teamet hyllade Marys utplacering till Mainnet
cardano_up.jpeg.jpg.optimal.jpgCardano (ADA), ett decentraliserat öppen källkodsprojekt som skapar en av de bästa blockkedjorna för smarta kontrakt, har bekräftat att uppgraderingen av Mary-protokollet är rätt enligt schemat.

I en officiell tweet, Cardano Core Development Team (IOKH) meddelade samhället att uppdateringen av Mary Cardano-protokollet skulle gå i drift den 1 mars. Teamet hyllade Marys utplacering till Mainnet som en ny viktig milstolpe som för ADA närmare Goguen-eran.

IOHK-teamet Lagt till i en uppföljningstweet:

“Vi kommer inom kort att skicka det uppdaterade förslaget till Mary-uppdateringen till mainnet, redo att träda i kraft via en kombinationshändelse med hård gaffel vid gränsen till epok 251 kl 21:44:51 UTC den 1 mars 2021”

Cardano-grundaren Charles Hoskinson hade tidigare avslöjat att Marys testning och kvalitetssäkring skulle slutföras den 24 februari. Den faktiska Mary Mainnet-aktiveringen var planerad att ske fem dagar efter den första epokens första utlösare.

Enligt IOHK kommer uppdateringen att aktiveras av en Hardfork Combinator, vilket gör att systemet kan övergå utan att kedjesplit på Cardano krävs.

Ett steg mot smarta kontrakt

Mary Fork markerar en stor prestation för Cardano-projektet när det går mot smarta kontrakt med Goguen. Driftsättningen på Mainnet startar ADA-protokollets övergång från Shelleys decentraliseringstid närmare Goguen-eran.

Enligt den senaste tweetet från IOHK kommer den efterlängtade uppdateringen att introducera inbyggda tokens och stöd för flera tillgångar. Utvecklingen förväntas ge spännande nya användningsfall till ADA och bana väg för en blomstrande decentraliserad kryptoekonomi.

I grund och botten öppnar Mary en värld av möjligheter för utvecklare som vill migrera till eller bygga användardefinierade inbyggda tokens på Cardano helt. Denna funktion kommer att förvandla den decentraliserade blockkedjan till en blockkedja med flera tillgångar.

Den förestående uppdateringen kommer att ta Cardano närmare att förverkliga sitt fulla löfte om att leverera ett brett utbud av användningsfall som icke-fungibla tokens (NFT), stablecoins, Decentralized Finance (DeFi) och mer.

Inching Closer to Goguen Era’s Full Deployment

Mary är en av de två hårda gafflarna som behövs för att inleda Goguen, en era som lovar att integrera flera decentraliserade tjänster och lösningar.

Dessutom kommer Goguen att föra fler tredjepartsutvecklare till Cardano blockchain, vilket genererar ökad självbärande efterfrågan på ADA-token. Migreringen till Cardano kommer också att öka nätverkets totala effekter.

Användare kan se fram emot förbättrad skalbarhet, prestanda och lägre transaktionskostnader, vilket särskilt kommer att gynna DeFi-plattformar som plågas av överdrivna avgifter på Ethereum. Dessutom kommer ADA att vara helt handel med inbyggda tokens, vilket låser upp DeFi-applikationernas fulla potential.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link