bZx DeFi-protokollet för att lansera styrningstoken för flera kedjor

bZx DeFi-protokollet för att lansera styrningstoken för flera kedjor

Köpa Bitcoins
april 19, 2021 by Bitcoinera
21
Decentraliserad finansiell flash-låneplattform bZx har gjort goda framsteg sedan den migrerade till Binance Smart Chain enligt en ny tweet eftersom den planerar för fler styrningstoken. Den 6 april tillkännagav bZx att de lanserade avkastningsodling på Binance Smart Chain för att belöna sina nya BGOV-tokens till likviditetsleverantörer. I en tweet den 19 april publicerade Flash-låneprotokollet en
BIC_bZx_token_sale_DeFi.jpg.optimal.jpgDecentraliserad finansiell flash-låneplattform bZx har gjort goda framsteg sedan den migrerade till Binance Smart Chain enligt en ny tweet eftersom den planerar för fler styrningstoken.

Den 6 april tillkännagav bZx att de lanserade avkastningsodling på Binance Smart Chain för att belöna sina nya BGOV-tokens till likviditetsleverantörer.

I en tweet den 19 april publicerade Flash-låneprotokollet en uppdatering om framstegen från att odla sina nya styrningstoken på BSC.

”En vecka efter lanseringen på BSC nådde bZx en TVL på $ 1 miljarder. Strax därefter utfärdades ett massivt $ 70 miljoner lån, vilket resulterade i rekordhöga $ 200 000 i avgifter till BGOV poolstakers på mindre än 24 timmar. ”

bZx-token: Ta två

DeFi-börsen har redan sin egen native token, BZRX, som har återhämtat sig väl 2021 efter en massiv nedgång i september 2020. Den fungerar som den primära ERC-20-kompatibla native token för bZx-ekosystemet och behåller den mest framträdande rollen, har den mest röstande makten och den största avgiftsgenererande vikten.

Protokollet har emellertid nu en BEP-20-standardtoken som heter BGOV som också fungerar som en styrning och avgiftsgenererande token. Det är en gaffel med Sushi token-avtalet som har en inflationsutgivningsmodell. Tokenomics-blogginlägget utarbetades:

”Detta kommer att göra bZx till den första AMM-utlåningen med sushiliknande tokenekonomi. BGOV tillåter bZx att experimentera med interaktiva multi-token-modeller. ”

Båda tokens kommer att användas för likviditetsförsörjning, en för Ethereum-ekosystemet och den andra för BSC. Detta multi-token-system kan vara en modell som andra DeFi-protokoll eftersträvar när de migrerar eller hamnar till andra blockkedjor. Det kan dock också späda ut ekosystemet som redan är överfullt av DeFi-relaterade styrningstoken.

bZx planerar också att lansera en marginalhandel, upplåning och utlåning av produkter på Ethereum Layer 2. Det påstår sig vara det första DeFi-protokollet som gör det. Det kommer att finnas ett antal ytterligare ‘GOV-tokens för andra plattformar som Polkadot, Avalanche, Polygon och Fantom som gör det möjligt för BZRX-innehavare att tjäna i flera kedjor.

BZRX token prisuppdatering

Protokollets första inbyggda token har ökat med 8% de senaste 24 timmarna enligt CoinGecko. BZRX handlades till 0,78 USD i skrivande stund och hade vunnit 30% under de senaste 30 dagarna.

Den högsta tiden kom i slutet av augusti 2020 när den slog $ 1,40. Det har sakta slipat högre efter en nedgång till under $ 0,10 i september. Enligt DeFiLlama har protokollet en aktuell TVL på 948 miljoner dollar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link