BTC-transaktion fastnat? Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar – Teknik Bitcoin News

BTC-transaktion fastnat? Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar – Teknik Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 18, 2021 by Bitcoinera
5
Vid tidpunkten för publiceringen väntar mer än 69 000 transaktioner i kö för att bekräftas av en bitcoin-gruvarbetare. Sedan bitcoins prisökning, vid vissa tider, har transaktionsavgifterna stigit till $ 10 till $ 20 per överföring, och personer som betalar mindre än medianavgiften kan behöva vänta ett tag. Men människor kanske inte inser att det finns
btc-transaction-stuck-bitcoin-cash-powered-accelerators-that-can-speed-up-a-transfer.jpg


Vid tidpunkten för publiceringen väntar mer än 69 000 transaktioner i kö för att bekräftas av en bitcoin-gruvarbetare. Sedan bitcoins prisökning, vid vissa tider, har transaktionsavgifterna stigit till $ 10 till $ 20 per överföring, och personer som betalar mindre än medianavgiften kan behöva vänta ett tag. Men människor kanske inte inser att det finns ett verktyg som människor kan utnyttja som kallas en transaktionsaccelerator, en plattform som ökar sannolikheten för att få en transaktion bekräftad.

Bitcoins transaktionsunderskott och överföringsavgifter ökar

Onsdagen den 17 februari 2021 berörde bitcoin (BTC) ett livstidspris högt på 52640 $ per enhet. Sedan dess har BTC: s värde dragit tillbaka ett hår men kryptotillgången har fortsatt att hålla sig stadigt mellan prisområdet 51 000 till 52 000 dollar.

Under tiden har BTC-avgifterna också ökat stadigt eftersom kostnaden per överföring för närvarande är $ 16,62 för att få en transaktion till nästa block enligt bitcoinfees.cash-data. BTCs medianavgift är lägre och cirka 10,76 USD per överföring enligt webbportalen. Statistik från bitinfocharts.com visar att den genomsnittliga bitcoin-transaktionen idag är $ 22,70 USD eller 0,0000011 BTC per byte.

BTC-transaktion fastnat?  Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar

Eftersom avgifterna är så höga och konkurrerande visar Bitcoin-nätverkets transaktionsbacklog (mempool) att ett stort antal obekräftade transaktioner väntar på att rensas. Data från webbplatsen Blockchain.com visar antalet mempool-transaktioner eller det totala antalet obekräftade transaktioner i mempool, är över 69 000 transaktioner på torsdag. Transaktionsstatistik för kryptovaluta från txstreet.com visar att 77 034 transaktioner väntar på en BTC-gruvarbetare.

BTC-transaktion fastnat?  Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar

Tyvärr har antalet pågående transaktioner och möjligheten att konkurrera med högre avgifter fått folk att vänta väldigt länge på en enda bekräftelse. När det för länge sedan kunde en liten avgift få en BTC-transaktion rensad med 10 minuter kan det ta timmar och till och med dagar att få en enda transaktion om avgiften är för låg.

Människor kan utnyttja ett verktyg som finns i några utvalda BTC-plånböcker som kallas ersättningsavgift (RBF), men en majoritet av BTC-plånböcker utnyttjar inte RBF-protokollet. Det finns dock ett verktyg som människor kan använda som kallas en transaktionsaccelerator som gör det möjligt för människor att betala en avgift och driva en transaktion snabbare.

Påskynda en Bitcoin-transaktion med Bitcoin Cash-Powered Transaction Accelerators

Webbportalerna btc.com och viabtc.com, båda erbjuder transaktionsacceleratorer, och användare kan till och med betala i bitcoin-kontanter (BCH) för att påskynda en överföring. Webbportalen pushtx.btc.com säger att ledande bitcoin gruvpooler samarbetar för att tillhandahålla transaktionsacceleratortjänsten.

BTC-transaktion fastnat?  Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar

“Att använda vår transaktionsaccelerator kan öka sannolikheten för att bekräfta en transaktion inom 1 timme till 75%, inom 4 timmar till 98%”, konstaterar webbplatsen. Den person som vill påskynda en transaktion lägger bara till transaktionshash och programmet ger en beräknad avgift. Btc.com, som just förvärvades av ett kinesiskt lotteriföretag, är Bitcoins nätverks tredje största gruvpool idag.

BTC-transaktion fastnat?  Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar

Viabtc är också en gruvdrift som också erbjuder användarna ett antal andra kryptovalutatjänster. Företagets gruvpool är den sjätte största gruvpoolen som pekar på Bitcoin-nätverket den 18 februari. Viabtc tillhandahåller också en transaktions (TX) acceleratortjänst och en är gratis och den andra tjänsten kan betalas med bitcoin cash (BCH) till påskynda en överföring.

“När det finns en väntande transaktion orsakad av ett trångt BTC-nätverk eller låga mineralkostnader,” förklarar Viabtcs transaktionsacceleratorwebbplats. “Du kan använda TX Accelerator för att påskynda bekräftelsen av en BTC-transaktion.”

BTC-transaktion fastnat?  Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar

Människor kan behöva ett verktyg som en transaktionsaccelerator eftersom de vill att deras transaktioner ska bekräftas snabbt. Problemet med långsamma avvecklingar och bekräftelsestider beror på att priserna fluktuerar, en person kan förlora pengar på att försöka skicka BTC till en börs för att göra en snabb handel. Transaktionsacceleratorer är helt enkelt ett plåster för ett pågående problem, men de är definitivt bättre än ingenting alls och värda att veta om.

Dessutom, eftersom btc.coms och viabtc.coms transaktionsacceleratoranvändare kan utnyttja bitcoin-kontanter (BCH) kan de använda BCH-nätverkets låga överföringsavgifter. Data från bitinfocharts.com, bitcoinfees.cash och txstreet.com indikerar att den nuvarande avgiften för att komma in i nästa BCH-block är endast 0,0035 $ eller en tredjedel av ett öre.

Vad tycker du om btc.coms och viabtc.coms transaktionsacceleratorer? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

$ 10 transaktionsavgift, $ 20-avgift, eftersläpning, BCH, bitcoin-kontanter, Bitcoin-kontanttransaktion, Bitcoin-transaktion, BTC, BTC.com, avgiftsmarknad, Mempool, Mineravgift, nätverksavgift, snabbare, Transaktionsacceleratorer, överföring, txstreet.com, Obekräftade transaktioner, ViaBTC, Viabtc.com

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Reddit r / btc, txstreet.com, bitinfocharts.com, viabtc.com, btc.com,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link