BTC, SOL, HT, ETC, AAVE

BTC, SOL, HT, ETC, AAVE

Bitcoin Sverige
maj 2, 2021 by Bitcoinera
4
Bitcoin (BTC) -priset stängde månaden ner med 1,98% vilket enligt data från Bybit var det första negativa slutet i april sedan 2015. Under samma månad steg Ether (ETH) -priset med över 44% för att nå ett nytt rekordhögt närmare 3000 dollar. Denna stora skillnad mellan de två bästa kryptovalutorna visar att marknaderna har mognat och
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDUvNzExNjQ5MzYtYTgyYy00YWEzLWIwNzktYTk3OGE2ZTM2NzI4LmpwZw.jpg


Bitcoin (BTC) -priset stängde månaden ner med 1,98% vilket enligt data från Bybit var det första negativa slutet i april sedan 2015.

Under samma månad steg Ether (ETH) -priset med över 44% för att nå ett nytt rekordhögt närmare 3000 dollar. Denna stora skillnad mellan de två bästa kryptovalutorna visar att marknaderna har mognat och att Bitcoins underprestanda inte påverkar altcoins lika mycket som tidigare.

Ethers hausseartade trend har lockat starka köp från handlare. Data från Bybit tyder på att Ether-terminsräntan öppnade till 8,5 miljarder dollar den 29 april och ökade 52% jämfört med föregående månad. Denna ökning har stöttats av professionella handlare som verkar ha sett en mer hausseartad syn på Ether än investerare i detaljhandeln, vilket framhölls av Cointelegraph-bidragsgivaren Marcel Pechman.

Daglig vy för kryptomarknadsdata. Källa: Coin360

Den starka utvecklingen från kryptosektorn fortsätter att locka ett brett utbud av investerare. Enligt Financial Times planerar VC-företaget Andreessen Horowitz att utnyttja denna växande efterfrågan genom att höja mellan 800 miljoner dollar och 1 miljard dollar för en annan fond. Flödet av pengar till olika kryptoprojekt visar att investerare är hausse på lång sikt.

T. Rowe Price VD William Stromberg sa i en intervju med Baltimore Business Journal att kryptoutrymmet fortfarande är i sin linda och det kan ”ta år att verkligen utvecklas.”

Med Ether som leder altcoin-avgiften, låt oss titta på de fem kryptovalutorna som kan vara fortsatt hausse på kort sikt.