BTC skapar högre låg och försök att börja bullish reversering

BTC skapar högre låg och försök att börja bullish reversering

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
9
Priset på bitcoin (BTC) har minskat i en snabbare takt sedan 18 april. Trots nedgången har BTC skapat en kortsiktig högre låg. En brytning från den nuvarande fallande motståndslinjen skulle bekräfta den hausseartade trenden. Pågående BTC-studs Den 18 april nådde BTC ett lägsta värde på $ 50.931. Det studsade omedelbart och skapade en mycket lång
bic_artwork_Bitcoin_Dominance_Index_1.jpg.optimal.jpg


Priset på bitcoin (BTC) har minskat i en snabbare takt sedan 18 april.

Trots nedgången har BTC skapat en kortsiktig högre låg. En brytning från den nuvarande fallande motståndslinjen skulle bekräfta den hausseartade trenden.

Pågående BTC-studs

Den 18 april nådde BTC ett lägsta värde på $ 50.931. Det studsade omedelbart och skapade en mycket lång nedre veke.

Sedan dess har det handlat nära 55 000 dollar.

Trots studsan är tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen baisse. MACD har gått över till negativt territorium. RSI handlas under 50. Dessutom har Stokastisk oscillator precis gjort ett baisseartat kors.

Ändå har studsan varit mycket betydelsefull. Dessutom handlas priset också över supportlinjen för en potentiell stigande parallell kanal. Detta indikerar att den aktuella rörelsen kan vara en stor löpande korrigering.

Som ett resultat kan vi överväga trenden hausse så länge som priset är över $ 51 000-området och särskilt kanalens supportlinje.

Diagram efter TradingView

Kortvarig BTC-rörelse

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet visar att BTC också följer en fallande motståndslinje. Linjen sammanfaller för närvarande med 0,5 Fib-motståndet på $ 57,960.

Tekniska indikatorer blir redan hausse och stöder en vändning. MACD har gett en hausseartad reverseringssignal och RSI ökar.

Detta indikerar att priset sannolikt kommer att gå mot motståndslinjen och eventuellt bryta ut.

Diagram efter TradingView

Två-timmarsdiagrammet är i linje med det sex timmar långa.

Priset har redan skapat en högre låg på stödet för 0.618 Fib retracement.

En brytning från den mycket kortvariga nedåtgående motståndslinjen (vit) skulle bekräfta att BTC är på väg mot det långsiktiga motståndet.

Diagram efter TradingView

För att avsluta försöker BTC återfå sitt fot efter den betydande nedgången. En brytning från den nuvarande nedåtgående motståndslinjen skulle bekräfta detta.

För BeInCryptos tidigare bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link