BTC Mining Firm Riot Blockchain samarbetar med Bitmain

BTC Mining Firm Riot Blockchain samarbetar med Bitmain

Bitcoin Värde
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Riot Blockchain, ett Nasdaq-listat kryptogruvföretag, meddelade att det har samarbetat med Bitmain, en ledande leverantör av BTC-hårdvaruindustrin, för att köpa 42 000 gruvmaskiner. Enligt det officiella tillkännagivandet uppgår det totala värdet av det nya köpet till cirka 138,5 miljoner dollar. Riot Blockchain planerar att öka sin BTC-hashhastighet genom den senaste affären. Företaget nämnde att det


Riot Blockchain, ett Nasdaq-listat kryptogruvföretag, meddelade att det har samarbetat med Bitmain, en ledande leverantör av BTC-hårdvaruindustrin, för att köpa 42 000 gruvmaskiner.

Enligt det officiella tillkännagivandet uppgår det totala värdet av det nya köpet till cirka 138,5 miljoner dollar. Riot Blockchain planerar att öka sin BTC-hashhastighet genom den senaste affären. Företaget nämnde att det förväntar sig att den första satsen på 3 500 S19j Antminers kommer att levereras i november i år.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

BTC-gruvföretaget sa att företaget planerar att påskynda sin hash-tillväxt till 7,7 EH / s.

Föreslagna artiklar

Windsor Brokers tillkännager rekordhöga resultat för 2020 Gå till artikeln >>

I en kommentar till det senaste tillkännagivandet sade Megan Brooks, COO för Riot: ”Denna långsiktiga inköpsorder är en viktig milstolpe i den fortsatta expansionen av Riots gruvverksamhet. Vår befintliga gruvarbetare har redan positionerat oss som ett ledande företag inom BTC-gruvdrift. Genom att nästan fördubbla vår planerade hashkapacitet tar vi ett stort steg för att öka vår andel av den globala hashhastighetsfördelningen. Vi är stolta över denna prestation och är fortsatt fokuserade på att fortsätta utvärdera ytterligare möjligheter i rymden. ”

Företag runt om i världen har börjat utforska möjligheter inom BTC-gruvsektorn. 500.com, en ledande kinesisk leverantör av sportlotteritjänster, tillkännagav i februari 2021 att företaget har ingått ett avtal med Blockchain Alliance Technologies om att förvärva BTC.com, en av världens största kryptogrupper.

BTC gruvdrift

Kina står för mer än 50% av den globala hashgraden eftersom ledande BTC-gruvföretag är baserade i det asiatiska landet. Trots anledningen till att Bitcoin-gruvföretag har rekordintäkter sedan början av detta år, står gruvarbetarna inför viss kritik angående energiförbrukningen i gruvaktiviteter. Under en intervju med Laura Shin sa Francis Suarez, borgmästaren i Miami, att länder runt om i världen bryter BTC med smutsig energi. Suarez tillade att användningen av teknik kommer att göra Bitcoin-gruvdrift mer effektiv i framtiden.

Source link