BTC kan inte hålla $ 50.000 som Market See-Saws, ADA Snatches Fourth

BTC kan inte hålla $ 50.000 som Market See-Saws, ADA Snatches Fourth

Köpa Bitcoins
februari 26, 2021 by Bitcoinera
5
Torsdagen såg en lätt händelsefull dag då bitcoin (BTC) förblev intervallbunden. Cardano (ADA) gick över Tether (USDT) och altcoins såg en blandning av grönt och rött. Under tiden kan Musk vara tillbaka i varmt vatten med SEC. Bitcoin tillbringade torsdagen den 25 februari inte för mycket. Alfakrypto förblev intervallbunden under större delen av dagen efter
BIC_market_roundup-02.jpg.optimal.jpgTorsdagen såg en lätt händelsefull dag då bitcoin (BTC) förblev intervallbunden. Cardano (ADA) gick över Tether (USDT) och altcoins såg en blandning av grönt och rött. Under tiden kan Musk vara tillbaka i varmt vatten med SEC.

Bitcoin tillbringade torsdagen den 25 februari inte för mycket. Alfakrypto förblev intervallbunden under större delen av dagen efter att ha knackat kort över $ 50.000. Kryptovalutan kunde inte hålla sig över den nivån och föll igen under märket.

SEC Efter Musk Again

Marknadsspänningen kom i form av US Securities and Exchange Commission (SEC) som eventuellt undersökte Tesla-grundaren Elon Musk angående hans tweets om Dogecoin (DOGE).

Nyheten har inte bekräftats, men det spekuleras i att SEC kanske tittar på Musks DOGE-tweets och tillhörande prisåtgärder.

Musk har stött på huvudet med SEC tidigare för en tidigare tweet som såg honom debiterad för öppet tweeting om Tesla.

De potentiella nyheterna påverkade inte DOGE eftersom det såg en nedgång på nästan 5% på dagen.

Cardano (ADA) driver för tredje

Även om det var en enkel dag på marknaderna ökade Cardano (ADA) med över 10% på torsdagen. Den långsamma och stadiga slipningen innebär att ADA nu är ett ögonblickande Binance Coin (BNB) för den eftertraktade bronsplatsen.

USDT föll ner i peckningsordern när ADA fortsatte sin stigning uppåt på listan över marknadsvärden. Det Charles Hoskinson-ledda projektet nådde en ny heltidshöjd på $ 1,18 tidigare i veckan.

XRP har fallit i ingenmansland med ett betydande gap på 11 miljarder dollar som skiljer det från Polkadot (DOT) ovan. Litecoin (LTC) ligger efter XRP med nästan 8 miljarder dollar.

Topp 100 största vinster

Rebranded-projektet Polygon, formellt känt som MATIC, var den största vinnaren på torsdag. Medan topp 100 var övervägande grönt, fick MATIC 36% på dagen. Prisåtgärden såg en ny heltidshöjd på 0,21 dollar.

Ommärket har satt igång en katalysator för tillkännagivanden som har hjälpt projektet att öka i värde de senaste dagarna.

1 tums DEX-skift för att lägga till Binance Chain

Dagens andra historia var integrationen av Ethereum-fokuserad decentraliserad utbyte (DEX) 1Inch-skiftning för att lägga till funktioner på Binance Smart Chain (BSC).

1 tum kommenterade tillägget i ett nyligen Medium-inlägg och uppgav att utbytet alltid är ute efter de hetaste decentraliserade finansprojekten (DeFi). Med ökningen av BSC DEX-användning:

“Tillägget av BSC-baserade DEXer till vårt aggregeringsprotokoll kom som ett naturligt steg.”

Tillkännagivandet följer den senaste tidens ökade aktivitet i Binance Chain på grund av en ökning av Ethereums gasavgifter. Binance tillkännagav också överbelastning på den centraliserade börsen förra veckan, vilket fick utbytet att stoppa uttag under en tidsperiod.

Torsdag såg lite spänning på marknaderna, men massor av andra nyheter att ockupera handlare. Marknaden har varit extremt volatil denna vecka och en avmattning är kanske inte det värsta för alla. Helgen tenderar dock alltid att fyllas med volatilitet och spänning.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link