BTC, ETH, XRP, WAVES, EOS, TRX, ANT: Prisanalys 23 februari

BTC, ETH, XRP, WAVES, EOS, TRX, ANT: Prisanalys 23 februari

Köpa Bitcoins
februari 24, 2021 by Bitcoinera
7
Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Waves (WAVES) har sjunkit avsevärt sedan deras toppar, men har hittat tillfälligt stöd och kan eventuellt vara på väg att studsa. XRP (XRP), EOS (EOS) och Tron (TRX) håller på att studsa efter att ha validerat den tidigare breakout-nivån. Aragon (ANT) har studsat på ett mindre supportområde, men tekniska indikatorer
BIC_btc_drop_mining_hardware.jpg.optimal.jpg


Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Waves (WAVES) har sjunkit avsevärt sedan deras toppar, men har hittat tillfälligt stöd och kan eventuellt vara på väg att studsa.

XRP (XRP), EOS (EOS) och Tron (TRX) håller på att studsa efter att ha validerat den tidigare breakout-nivån.

Aragon (ANT) har studsat på ett mindre supportområde, men tekniska indikatorer har blivit baisseartade.

Bitcoin (BTC)

BTC har minskat sedan den nådde ett heltidspris på 58 352 $ den 21 februari. Nedgången har varit snabb och hittills har BTC nått en lägsta nivå på 44 892 $, vilket gjorde den 23 februari.

Sedan det låga har BTC skapat en hausseartad uppslukande ljusstake och studsade nära supportnivån på 45 400 $, vilket både är ett horisontellt stödområde och 0,5 Fib retracement-nivån för den senaste nedgången.

Även om tekniska indikatorer ännu inte bekräftar trendförändringen är RSI extremt översåld, vilket ökar möjligheten till en studs.

En uppdelning under supportområdet på 45 400 $ kan vara katalysatorn för en betydande prisnedgång på grund av bristen på support fram till mitten av 30 000 dollar.

BTC-diagram av TradingView

Ethereum (ETH)

Liksom BTC har ETH också sjunkit sedan dess höga pris på 2 042 $ den 20 februari.

För närvarande är ETH i färd med att testa supportområdet 1 400 $, en nivå som tidigare fungerade som det höga motståndet hela tiden tillbaka 2018. Detta är en hausseartad omprovning och den nuvarande ljusstaken håller på att skapa en lång nedre veke. , ett tecken på köppress.

De tekniska indikatorerna är dock avgörande baisseartade eftersom MACD-histogrammet har gått över till negativt territorium, RSI har passerat under 50 och Stokastisk oscillator bildar ett baisseartat kors.

På grund av motstridiga tecken krävs därför mer information för att bestämma dess framtida trend.

ETH-diagram av TradingView

XRP (XRP)

Till skillnad från BTC och ETH är XRP inte i närheten av det höga priset. Det har emellertid också minskat sedan den 1 februari, när det nådde en topp på 0,755 dollar.

Den 23 februari tog nedstigningen det till ett lägsta av 0,365 dollar. Fallet tjänade till att validera supportområdet på 0,36 $, och sedan dess har XRP flyttat uppåt och skapat en lång nedre veke.

Tekniska indikatorer ger blandade tecken. RSI är rätt vid 50, MACD minskar och Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors och rör sig uppåt.

Så länge XRP handlar över supportområdet på $ 0,36 bör det gradvis gå mot motståndsområdet på $ 0,64.

XRP-diagram av TradingView

Waves (WAVES)

WAVES har också minskat avsevärt sedan det nådde det höga priset på 14,1 $ den 18 februari. Nedgången har tagit det till 8,80 $ -området, som tidigare fungerade som det höga motståndet hela tiden.

Därför ser prisrörelsen mycket ut som ETH, förutom att studsen på WAVES har varit mycket starkare.

Tekniska indikatorer visar en förlust av fart, vilket framgår av nedgången i RSI och MACD. Men de är fortfarande hausse eftersom RSI är över 50, MACD är över 0 och Stokastisk oscillator har ännu inte gjort ett baisseartat kors.

När man kombinerar detta med den långa nedre veken, vilket kan vara betydelsefull, ger det en haussyn på WAVES.

WAVES-diagram av TradingView

EOS (EOS)

EOS har flyttat nedåt sedan 14 februari, då det handlades till högst 5,60 dollar. Den efterföljande minskningen har varit snabb och accelererade ytterligare den 22 februari och tog EOS till ett lägsta av $ 3,00.

Medan tekniska indikatorer har börjat visa baisseartade tecken, vilket framgår av RSI-korset under 50, tyder det faktum att MACD fortfarande är positiv och den stokastiska oscillatorn ännu inte har gjort ett baisseartat kors antyder att trenden fortfarande är hausse.

EOS har sedan studsat och handlar för närvarande på 3,70 $ -området, som tidigare fungerade som motstånd under senare hälften av 2020. Huruvida EOS lyckas hålla sig över denna nivå eller sjunka under kommer att ha en avgörande effekt för att bestämma den framtida riktningen för sin trend.

EOS-diagram av TradingView

Tron (TRX)

TRX har fallit sedan det nådde ett högsta värde på $ 0,064 den 19 februari. Minskningen har tagit det till $ 0,039-området, som tidigare fungerade som motstånd sedan september 2020, innan TRX äntligen bröt ut. Därför kan den aktuella nedgången bara vara en omprövning av den motståndsnivån och validera den som stöd.

Avläsningarna från tekniska indikatorer är nästan identiska med EOS. Medan RSI är baisseartat, korsar under 50, är ​​både MACD och den stokastiska oscillatorn hausse.

Därför, så länge TRX handlar över $ 0,039, är trenden hausseartad.

TRX-diagram av TradingView

Aragon (ANT)

ANT har minskat sedan den 14 februari, när det nådde en topp på $ 8. Hittills har ANT sjunkit till ett lägsta av $ 3,82, vilket gjorde den 23 februari.

Medan ANT har studsat handlas det för närvarande direkt på 0,618 Fib retracement-nivå till 4,46 $, ett område som kan fungera som stöd. Om ANT lyckas stänga över denna nivå kommer det att gå långt för att bekräfta en ny trend uppåt.

Tekniska indikatorer på den dagliga tidsramen är dock baisseartade, vilket tvivlar på denna möjlighet.

ANT-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link