BTC, ETH, XRP, RVN, REN, ICX DASH: Prisanalys 19 februari

BTC, ETH, XRP, RVN, REN, ICX DASH: Prisanalys 19 februari

Köpa Bitcoins
februari 19, 2021 by Bitcoinera
5
Priserna på Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ren (REN) och Ravencoin (RVN) har nått, eller är mycket nära att nå sina respektive höga priser. Medan XRP (XRP) handlas inom ett intervall utan att bekräfta en trend ser ICON (ICX) och Dash (DASH) hausse ut. Båda förväntas nå sina respektive långsiktiga motståndsområden. Bitcoin (BTC) BTC har gradvis
bic_Top_5_Aspiring_Coins_cryptocurrencies.jpg.optimal.jpg


Priserna på Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ren (REN) och Ravencoin (RVN) har nått, eller är mycket nära att nå sina respektive höga priser.

Medan XRP (XRP) handlas inom ett intervall utan att bekräfta en trend ser ICON (ICX) och Dash (DASH) hausse ut. Båda förväntas nå sina respektive långsiktiga motståndsområden.

Bitcoin (BTC)

BTC har gradvis minskat sedan den nådde ett högt pris på $ 52 618 $ den 17 februari. Minskningen som följde har dock tagit BTC tillbaka till den stigande motståndslinjen och $ 50 800 $ mindre supportområde (grön pil). BTC studsade efter att ha nått dessa nivåer och validerat dem som stöd.

Tekniska indikatorer är hausse. RSI har också studsat på 50-linjen och MACD vänder sig potentiellt uppåt. Ett positivt kors i MACD-histogrammet skulle bekräfta denna uppåtgående rörelse.

Ökningshastigheten förväntas accelerera när BTC lyckas bryta ut från denna kortvariga fallande motståndslinje (prickad). Det mest troliga målet för nästa höjd är i intervallet $ 55,100- $ 55,900.

BTC-diagram av TradingView

Ethereum (ETH)

ETH har följt en stigande supportlinje sedan den 21 januari. Linjen har validerats flera gånger – senast den 16 februari.

Efter att ha studsat den 16 februari fortsatte ETH att återkräva $ 1 850-motståndsområdet för att nå ett heltidspris på 1 951 $. För närvarande håller ETH på att återupptas och potentiellt validerar $ 1850-området som stöd.

Tekniska indikatorer är hausse. RSI har studsat vid 50-linjen och MACD-histogrammet har nästan gått över till positivt territorium.

Efter en potentiell studs förväntas ETH fortsätta öka mot 2 250 USD.

ETH-diagram av TradingView

XRP (XRP)

XRP har minskat sedan 13 februari, då det nådde en lokal höjd på 0,642 dollar. Minskningen har tagit det till supportområdet på $ 0,51 och skapat flera lägre vickor – ett tecken på köppress.

Tekniska indikatorer är ganska hausse. RSI är över 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors. De visar dock en tydlig brist på fart.

Således är det troligt att XRP konsoliderar lite innan det potentiellt bryter ut över $ 0,62 motståndet. Detta är också en långvarig motståndsnivå.

Om XRP skulle gå sönder skulle nästa närmaste motståndsområde hittas på $ 0,36.

XRP-diagram av TradingView

Ravencoin (RVN)

RVN har ökat snabbt sedan 28 januari. Det har flyttat uppåt med 700% på bara 18 dagar. Hittills har den nått ett heltidspris på 0,123 dollar.

Ökningstakten accelererade ytterligare när RVN bröt ut från 0,075 $ -området. Denna nivå hade fungerat som motstånd sedan mars 2019.

Eftersom RVN är i prisupptäckt måste vi använda en extern Fib retracement på den senaste nedåtgående rörelsen för att hitta nästa motståndsområde. Att göra det ger oss ett motstånd på $ 0,129 – mycket nära det nuvarande priset.

Tekniska indikatorer är dock hausse, vilket gör det troligt att trenden också är hausseartad.

RVN-diagram av TradingView

Ren (REN)

I likhet med RVN har REN ökat avsevärt under de senaste två veckorna för att nå ett heltidspris på 1,27 USD.

REN verkar vara i en hausseartad trend. Det är för närvarande i en utökad våg tre (vit) av en hausseartad impuls som började i mars 2020.

REN verkar emellertid närma sig toppen av sin uppåtgående rörelse, som har ett troligt toppmål på $ 1,47 – $ 1,55. Efter det skulle REN förväntas korrigera i våg fyra.

Undervågsantalet visas i orange.

REN-diagram av TradingView

ICON (ICX)

ICX har ökat avsevärt under de senaste två veckorna och har gått från ett lågt värde på 0,69 dollar till det högsta 2,52 dollar under processen. Detta uppgick till en ökning med 266% på ungefär två veckor.

Tekniska indikatorer är hausse och stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. Detta framgår särskilt av det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

Nästa närmaste motståndsområde finns på $ 5,10. Detta är 0.382 Fib retracement-nivån för hela nedåtgående rörelse som mäter från det höga priset på 13,20 $.

ICX-diagram av TradingView

DASH (DASH)

I likhet med ICX har DASH ökat avsevärt de senaste två veckorna och skapat två massiva hausseartade ljusstakar i rad. Rörelsen föregicks av ett breakout över en långsiktigt nedåtgående motståndslinje.

Ökningshastigheten accelererade när DASH flyttade sig över $ 175-motståndsområdet, som tidigare hade funnits i mer än två år.

Dessutom är tekniska indikatorer hausse. Detta bevisas av det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn och RSI-korset över 70.

Nästa närmaste motståndsområde finns på $ 642. Detta är 0.382 Fib retracement-nivån för hela nedåtgående rörelsen som mäter från det höga priset på 1 626 dollar.

DASH-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link