BTC-Alpha tillkännager framgångsrik Token Burn

BTC-Alpha tillkännager framgångsrik Token Burn

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
10
BTC-Alpha, ett kryptovalutautbyte baserat i Europa. precis avslutat sin första token-bränning någonsin. Dess ursprungliga tokens, ALP-mynt, brändes som en början på en större uppgradering. Det brann 1 000 000 tokens. Detta antal inkluderade alla transaktioner med ALP-token, och även alla betalningar i ALP, som gjordes under börsens hela livslängd. Deras VD Vitalii Bodnar tillkännagav offentligt
photo5474477968635048357.jpg.optimal.jpgBTC-Alpha, ett kryptovalutautbyte baserat i Europa. precis avslutat sin första token-bränning någonsin. Dess ursprungliga tokens, ALP-mynt, brändes som en början på en större uppgradering.

Det brann 1 000 000 tokens. Detta antal inkluderade alla transaktioner med ALP-token, och även alla betalningar i ALP, som gjordes under börsens hela livslängd.

Deras VD Vitalii Bodnar tillkännagav offentligt att många nya intressanta funktioner väntar på att implementeras när börsen rusar in i ett nytt skede av deras utveckling med en fullständig omprövning av ALP-myntets ekonomi.

När tokens brändes handlade ALP till cirka 0,26 dollar men precis som detta pressmeddelande var i arbete hoppade det upp betydligt. Det relevanta priset på $ 1,34 är resultatet av den imponerande totala tillväxten på 417,7% på bara några dagar sedan april 16, enligt CoinGecko-data.

När Vitalii Bodnar delade informationen om denna historiska händelse på LinkedIn, uttryckte han uppskattningen av all input från användarna av BTC-Alpha, deras stöd för ALP Coin och deras engagemang för utbytet.

Han sa, “Vi finns på marknaden i 5 år, och under hela denna tid har vi tillhandahållit den bästa servicen och aldrig förrådt våra kunder. Låt token brinna vara en början på det nya sättet att nå våra nästa mål. ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link