Broadridge integrerar FundApps regelbundna efterlevnadsteknik

Broadridge integrerar FundApps regelbundna efterlevnadsteknik

Bitcoin Värde
april 26, 2021 by Bitcoinera
8
Broadridge Financial Solutions, ett globalt fintechföretag, meddelade idag att det har integrerat FundApps regelefterlevnadsteknologi med företagets portfölj och lösning för orderhantering. Enligt det officiella pressmeddelandet kommer den nyligen integrerade lösningen att göra det möjligt för Broadridge-kunder att få fördelar med en unik regelverk som uppfyller chefernas behov. Fintech-företaget nämnde att BennBridge, en finansiell tjänsteleverantör baserad


Broadridge Financial Solutions, ett globalt fintechföretag, meddelade idag att det har integrerat FundApps regelefterlevnadsteknologi med företagets portfölj och lösning för orderhantering.

Enligt det officiella pressmeddelandet kommer den nyligen integrerade lösningen att göra det möjligt för Broadridge-kunder att få fördelar med en unik regelverk som uppfyller chefernas behov. Fintech-företaget nämnde att BennBridge, en finansiell tjänsteleverantör baserad i Storbritannien, är en av kunderna hos Broadridge och FundApps.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Broadridge är en amerikansk börsnoterad finansiell teknikleverantör med mer än 4,5 miljarder dollar i intäkter. Företaget tillhandahåller kritisk infrastruktur till några av de ledande finansiella tjänsteleverantörerna världen över, inklusive banker, mäklare och kapitalförvaltningsföretag.

Eric Bernstein, Broadridge VD för Asset Management Solutions, kommenterade det senaste tillkännagivandet: ”Genom vårt arbete med FundApps integrerar vi integrerade, automatiserade lösningar som tar bort operativa utmaningar för våra kunder. Det globala regleringslandskapet har blivit alltmer komplicerat under de senaste åren, och när företag expanderar till nya geografier måste chefer bevisa att de strikt följer dessa lagkrav. Detta strategiska partnerskap gör det möjligt för företag att spendera mindre tid på drifts- och efterlevnadsfrågor och mer tid på att hantera tillgångar och överträffa konkurrensen. ”

Föreslagna artiklar

Förstå Bidens skatteplaner Gå till artikel >>

Finance Magnates rapporterade om utnämningen av Art Certosimo till LTX styrelseordförande av Broadridge. Företaget avancerade också Edmund Reese till Chief Financial Officer (CFO) i november 2020.

Broadridge’s Technology

Broadridge nämnde att flera hedgefonder och kapitalförvaltningsföretag runt om i världen använder företagets automatiska processer för att förbättra datakvaliteten och hantera efterlevnadskrav.

”Det finns en ökande mängd fragmentering av regler mellan lokala jurisdiktioner. Detta, tillsammans med effekterna av en global pandemi, innebär att det har varit mycket volatilitet med rapporteringströsklar när vi går från kris till återhämtning, ”sade Andrew White, VD på FundApps, i det officiella pressmeddelandet.

Under 2019 slutförde Broadridge ett förvärv av 300 miljoner dollar av RPM Technologies, en Toronto-baserad leverantör av mjukvarulösningar och tjänster för företagsförmögenhetshantering.

Source link