Bordier & Cie SCmA Bank introducerar kryptovalutor till sina kunder

Bordier & Cie SCmA Bank introducerar kryptovalutor till sina kunder

Köpa Bitcoins
februari 25, 2021 by Bitcoinera
8
Bordie & Cie SCmA ser fram emot att avslöja kryptovalutor till sin globala kundbas. Den schweiziska baserade privata banken planerar också att samarbeta med Sygnum B2B-bankekosystem, som främst handlar om investeringar i digitala tillgångar. Bordier öppnar ett sätt för sina kunder att hålla, köpa eller sälja kryptovalutor som bitcoin (BTC), tezos (XTZ) och ethereum (ETH)
ss_swiss_bank.jpg.optimal.jpgBordie & Cie SCmA ser fram emot att avslöja kryptovalutor till sin globala kundbas. Den schweiziska baserade privata banken planerar också att samarbeta med Sygnum B2B-bankekosystem, som främst handlar om investeringar i digitala tillgångar.

Bordier öppnar ett sätt för sina kunder att hålla, köpa eller sälja kryptovalutor som bitcoin (BTC), tezos (XTZ) och ethereum (ETH) samtidigt som de använder en rad produkter från Sygnums plattform. Att slå samman Bordier för att använda Sygnum B2B-lösning och möjliggöra fullständig tillgång till digitala tillgångar tog cirka 60 dagar att integrera.

Kryptovalutor gjorde stora framsteg 2020, efter en ökning av det totala börsvärdet. På grund av denna anledning ser Bordier kryptovalutor som en lönsam tillgång för diversifiering av portföljen.

Banker och Crypto på One Arena

Bordiers chefspartner, Evrard Bordier, nämnde en växande efterfrågan på diversifiering i olika tillgångsslag. Sådana tillgångar inkluderar digitala tillgångar, som har gjort anmärkningsvärda vinster under de senaste åren.

Genom partnerskapet kommer Bordier att ha ett allt-i-ett-ekosystem för digitala tillgångar som erbjuder AML-metoder för digitala tillgångar, anslutning till likviditetsleverantörer och privat nyckelsäkerhet för kunderna.

Bortsett från det syftar duosamarbetet till att bygga en enkel transaktionsprocess och tillhandahålla en enda kanal för att investera i tillgångsklassen.

Dessutom säger VD att partnerskapet är ett lönsamt företag som kan justera det finansiella systemet.

Mot massadoption

Bordier driver som en finansiell institution etablerad redan 1844.

Banken arbetar med att få fram diversifierade portföljer, ger sina kunder en enkel investeringspolicy och strategiska tillgångsallokeringar. För närvarande har banken filialer spridda över hela världen i Zürich, Paris, Rennes, London, Singapore, för att bara nämna några.

Sygnum kan skryta som en global digital tillgångsbank licensierad enligt den schweiziska banklicensen och Sygnum Pte LTD: s licens för kapitalmarknadstjänster.

Dessutom arbetar Sygnum med DLT och investeringsexperter för att bygga ett kompatibelt ekosystem för virtuella tillgångar.

Nyligen rapporterade BeInCrypto att JPMorgan medordförande Daniel Pinto signalerade att när bitcoin ofta används av olika kapitalförvaltare och investerare kommer Wall Street-banker att omfamna det.

Bank of New York Mellon Corp. kommer också att börja erbjuda kryptovaluta förvaring till sina kunder. Banken planerar att integrera krypto i sina äldre system på lång sikt.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link