BNB, CAKE & BNT: Teknisk analys för 18 februari 2021

BNB, CAKE & BNT: Teknisk analys för 18 februari 2021

Köpa Bitcoins
februari 19, 2021 by Bitcoinera
16
Den 18 februari nådde Binance Coin (BNB), Pancake Swap (CAKE) och Bancor (BNT) höga priser. För BNB ser trenden fortfarande hausse ut, men rallyt har överansträngts, och det är möjligt att BNB snart kan nå en lokal topp. Tekniska indikatorer för CAKE visar betydande svaghet, vilket tyder på att en trendförändring snart kan inträffa. BNT
BIC_developer_incentives_BNB_BUIDL.jpg.optimal.jpg


Den 18 februari nådde Binance Coin (BNB), Pancake Swap (CAKE) och Bancor (BNT) höga priser.

För BNB ser trenden fortfarande hausse ut, men rallyt har överansträngts, och det är möjligt att BNB snart kan nå en lokal topp.

Tekniska indikatorer för CAKE visar betydande svaghet, vilket tyder på att en trendförändring snart kan inträffa.

BNT kunde korrigera på kort sikt, men tekniska indikatorer har ännu inte visat någon svaghet, så det verkar som om priset ännu inte är nära toppen av den aktuella uppåtgående rörelsen.

Binance Coin (BNB)

BNB har ökat snabbt sedan 22 januari, då det handlades till ett lägsta av $ 38,85. Sedan dess har den ökat med massiva 431% över 27 dagar och nått ett högt pris på 196 dollar den 18 februari.

Trots att överköpta förhållanden är tekniska indikatorer fortfarande hausse. Dock har den dagliga RSI överköpt i 17 dagar, ett tecken på att det uppåtgående steget kan överförlängas.

BNB-diagram av TradingView

Vågantalet antyder också att BNB närmar sig en topp.

BNB har uppenbarligen varit på en utökad tredje våg sedan november 2020. Deltagandet av delvåg visar dock att det befinner sig i delvåg fem, vilket är det sista steget uppåt före en korrigering.

De mest troliga målen för toppen av detta drag är $ 192 respektive $ 240. BNB har redan nått den förra, så om den ännu inte har nått en topp kan den öka till $ 240 innan den genomgår en betydande korrigering.

BNB-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • BNB nådde en heltidshöjd den 18 februari.
  • Det närmar sig eller har nått toppen av våg tre.

Pannkakbyte (CAKE)

CAKE har ökat snabbt sedan 22 januari, då det handlades till ett lågt värde av 0,65 dollar. Sedan dess har den ökat med massiva 1 733% och nått ett högt pris på 12,45 $ den 18 februari.

Trots den massiva ökningen har tekniska indikatorer på den dagliga tidsramen börjat visa svaghet. Den dagliga RSI har varit överköpt i 27 dagar och har bildat betydande baisseartad avvikelse.

Dessutom har Stokastisk oscillator redan gjort ett baisseartat kors, ett tecken på en trendåterföring (röd pil).

CAKE-diagram av TradingView

Vågantalet antyder att CAKE befinner sig i den femte och sista delvågen av en hausseartad impuls som började den 11 januari. De två mest troliga målen för toppen av rörelsen ligger på $ 10,66 och $ 13,72, hittade med våglängden 1 -3.

Eftersom CAKE redan har flyttat sig långt över det förra, kommer $ 13,72-området sannolikt att fungera som toppen.

CAKE-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • CAKE är sannolikt i den femte och sista vågen med en hausseartad impuls.
  • Tekniska indikatorer visar svaghet.

Bancor (BNT)

BNT nådde ursprungligen ett nytt högt pris den 11 februari och bröt ut över det tidigare motståndsområdet till 2,70 dollar. Ökningshastigheten accelererade emellertid efter veken låg den 15 februari, vilket nästan validerade det tidigare motståndsområdet som stöd.

Sedan dess har BNT ökat med 78,50% på bara tre dagar och nått det nuvarande höga priset på 5,21 $. Tekniska indikatorer är fortfarande hausse eftersom MACD, RSI och Stokastisk oscillator ökar. Ingen har bildat någon baisseartad avvikelse än.

BNT-diagram av TradingView

Vågräkningen antyder att BNT fortfarande är i våg tre av en hausseartad impuls som började mars 2020. Delvågsräkningen är i orange, vilket indikerar att BNT också är i delvåg tre.

Det mest troliga målet för rörelsens topp är $ 6,52, hittat med hjälp av en extern Fib retracement på våg två. BNT kommer sannolikt att korrigera efter detta.

BNT-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • Tekniska indikatorer för BNT är fortfarande hausse.
  • BNT är i våg tre av en hausseartad impuls.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link