Bloody Monday ser masslikvideringar, BTC faller 7,5%

Bloody Monday ser masslikvideringar, BTC faller 7,5%

Köpa Bitcoins
februari 22, 2021 by Bitcoinera
4
Kryptoindustrin har blivit synonymt med att producera rött på måndagar. Följaktligen är det precis vad marknaden fick den 22 februari. Bloody Monday såg bitcoin (BTC) över 7,5% när hela marknaden sjönk. Bitcoin var dagens historia efter en dramatisk nedgång som såg så mycket som en 15,8% förlust på Binance-börsen. Beroende på utbytet skedde olika prisfall.
btc_analysis_1.jpg.optimal.jpg


Kryptoindustrin har blivit synonymt med att producera rött på måndagar. Följaktligen är det precis vad marknaden fick den 22 februari. Bloody Monday såg bitcoin (BTC) över 7,5% när hela marknaden sjönk.

Bitcoin var dagens historia efter en dramatisk nedgång som såg så mycket som en 15,8% förlust på Binance-börsen. Beroende på utbytet skedde olika prisfall.

Mini-flash-kraschen såg hela marknaden följa efter. Alla större mynt såg flera siffror då BTC tumlade till sin lägsta nivå på en vecka.

Även om nedgången kanske inte verkar vara så dramatisk efter en stadig tvåveckors prishöjning, tog den skarpa korrigeringen helt klart stormarna. Efter kraschen avvecklades över 4 miljarder dollar i hävstångspositioner.

Det oöverträffade antalet likvidationer visar att marginalhandeln ökar, oavsett om handlare faktiskt vet hur man använder den framgångsrikt.

Ethereum (ETH) Under $ 2000 igen

Efter mycket paus lyckades ethereum nyligen bryta motståndslinjen på 2000 dollar. Glädjen var kortvarig eftersom den snabbt har sjunkit under 2000 dollar igen.

Måndagen den 22 februari såg ETH ut att testa 2000 dollar för en andra gång men stoppades snabbt då BTC-nedgången såg att ETH minskade med 21,4% innan den återhämtade sig till mitten av 1700 dollar.

Total marknadsvärde visar total försäljningseffekt

Söndagen såg en heltidshöjd på kryptovalutamarknaden. Börsvärdet nådde en häpnadsväckande $ 1.749 biljon under helgen.

Tyvärr var det nya höga totala börsvärdet kortvarigt efter den förödande försäljningen på måndagen. Det senaste höjdpunkten möttes med en nedgång på 19,37% innan vi fick en viss paus.

Majoriteten av altcoins liknade bitcoin, med en enorm dumpning innan en snabb återhämtning.

Största vinsten i topp 100

Medan det var ett hav av rött på måndagen meddelade Crypto.com (CRO) några enorma uppdateringar av projektet. Meddelandena såg CRO-token över 100% i värde från $ 0,13 till $ 0,27 på dagen.

Den exponentiella prisuppgången krediterades en stor token burn som svarade för 70 miljoner CRO-tokens.

Nyheten inkluderade också tillkännagivandet av projektets Mainnet-lansering, planerad till 25 mars 2021. CRO-kedjan blir nu Crypto.org Chain.

Trots havet av rött liknade det förra veckans prisåtgärd. Det är inte helt uteslutet att resten av veckan ger fler vinster över hela linjen, något som har varit vanligt de senaste veckorna. Svaret kommer med tiden.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link