Blockcap Mines 544 Bitcoin under Q1

Blockcap Mines 544 Bitcoin under Q1

Köpa Bitcoins
april 18, 2021 by Bitcoinera
12
I ett nyligen publicerat pressmeddelande meddelade Blockcap att man hade brytts sammanlagt 544 bitcoins under Q1 2021. Blockcaps verkställande ordförande och grundare, Darin Feinstein, uppgav att den fortsatta tillväxten var ett bevis på företagets åtagande att göra USA till en stor globalt nav för blockchain och bitcoin mining-teknik. Sedan grundandet förra året har Blockcap brytt
blockcap.png


I ett nyligen publicerat pressmeddelande meddelade Blockcap att man hade brytts sammanlagt 544 bitcoins under Q1 2021. Blockcaps verkställande ordförande och grundare, Darin Feinstein, uppgav att den fortsatta tillväxten var ett bevis på företagets åtagande att göra USA till en stor globalt nav för blockchain och bitcoin mining-teknik.

Sedan grundandet förra året har Blockcap brytt ut mer än 1600 Bitcoin. Med en flotta på cirka 12 176 fullt utplacerade och operativa maskiner bryter företaget för närvarande mer än sex Bitcoins om dagen. Feinstein noterade att Blockcap under första kvartalet 2021 bryter mer bitcoin än flera andra stora nordamerikanska företag.

“Blockcap har en aggressiv tillväxtstrategi som är utformad för att skapa fler jobb inom blockchain-industrin, inte bara i USA utan också i vårt hemland Texas och vår hemstad Austin,” sa Feinstein. ”Vi är stolta över att konkurrera i den här branschen med ett antal andra högkvalitativa företag, och vi tror att det finns gott om utrymme för oss alla att expandera tillsammans och i sin tur ge en bredare, långvarig ekonomisk tillväxt i den lokala nationella nivåer. ”

Feinstein uttryckte också spänning över att använda blockchain-teknik för att skapa fler jobb i USA. Entreprenören och riskkapitalisten tillade att branschens potentiella positiva inverkan kan vara till hjälp inte bara för vardagliga amerikaner utan också för människor runt om i världen.

”För närvarande finns det cirka 60 miljoner amerikaner som inte har tillgång till bankkonton och ungefär 1,7 miljarder människor globalt som också är obankrade. Och vi på Blockcap tror starkt att blockchain-industrin som helhet kommer att ge dessa obankrade människor den kritiska teknik som krävs för att få tillgång till det finansiella systemet. ”

Huvudkontoret i huvudstaden Texas grundades Blockcap av blockchain-industriveteraner som har varit i rymden i nästan ett decennium. Blockcap-gruvdivisionen står för 0,7 procent av alla Bitcoin-nätverkstransaktioner och driver en av världens största bitcoinbrytningsverksamheter.

Läs mer: A Day of Red for Crypto

Source link