Bitsgap Combo AI Bot är perfekt för terminshandel

Bitsgap Combo AI Bot är perfekt för terminshandel

Köpa Bitcoins
april 22, 2021 by Bitcoinera
4
Kryptovalutamarknaden blir levande mer än någonsin. Fler blockchain-projekt som kommer in på marknaden har skapat ytterligare handelsmöjligheter för kryptohandelsentusiaster och nybörjare. Handlare som vill vinna vinst på denna mycket volatila marknad kräver inte bara en omfattande kunskap om marknaden utan också en dedikerad noggrannhet för att genomföra sina affärer. Nya och experthandlare i kryptohandelsmiljön kan
5ade948a-3b9b-465e-8304-330e93a203ec.jpeg.jpg.optimal.jpgKryptovalutamarknaden blir levande mer än någonsin. Fler blockchain-projekt som kommer in på marknaden har skapat ytterligare handelsmöjligheter för kryptohandelsentusiaster och nybörjare. Handlare som vill vinna vinst på denna mycket volatila marknad kräver inte bara en omfattande kunskap om marknaden utan också en dedikerad noggrannhet för att genomföra sina affärer.

Nya och experthandlare i kryptohandelsmiljön kan ha svårt att genomföra vinstdrivande transaktioner med delat sekund. Bitsgap har gjort sitt uppdrag att hjälpa alla handlare att maximera sina vinster och begränsa förluster genom sina handelsverktyg. Bitsgaps verktyg har utvecklats genom åren till att vara mer lyhörda och tjänat handlare mer vinster. Botsna använder sig av artificiell intelligens (AI) för att genomföra vinst- och riskreducerande affärer.

Bitsgaps AI-driven Combo Bot

Bitsgap har lanserat en annan AI-handelsbot med bättre vinst-handelsprecision, Combo Bot. Det här senaste handelsverktyget utnyttjar funktioner från både GRID- och DCA-handelsalgoritmer, därav namnet Combo Bot.

Längsstrategi

Tekniskt sett använder Combo Bot både längtans- och kortslutningsstrategier. Handlare som vill ha vissa kryptovalutor med utsikter till en framtida värdestegring kan utföra sin handel med Combo Bot. Botens algoritm kommer att distribuera GRID-order för att låsa in avkastning genom försäljning under prissammanträden. När priserna sjunker aktiveras DCA-order för att utnyttja prisfluktuationer genom att köpa. Med Combo Bot är handelsinträde ett köp medan handel nära är en försäljning vid längtande futures.

Kortslutningsstrategi

Fortfarande, när futures förväntas sjunka i värde, kommer handlare att korta sin futureshandel med Combo Bot. I det här scenariot kommer algoritmen att utföra GRID-order att köpa när priserna sjunker. Under intermittenta prishöjningar aktiveras DCA-order för att sälja kort för att tjäna vinster trots fallande priser. Därför, när man kortsluter, är handelsinträde en försäljning medan handel nära är ett köp.

Maximera vinsterna

Handlare som vill maximera sina vinster kan få tillgång till ytterligare medel för att gå in i vinstgivande affärer med marginalhandel. Bitsgap stöder konkurrenskraftiga marginalförhållanden och för närvarande kan användare få tillgång till tvärmarginal och isolerad marginal.

Bitsgap upprätthåller transparensen genom att förse användarna med intuitiva handelsprestandatabeller så att handlare vet när de gör vinst eller förlust. Combo Bots AI-integration har genomgått noggrann handelsträning på Bitsgaps utvecklingslaboratorier och kommer att göra handlare högst möjliga vinster. Att kombinera GRID- och DCA-strategier är en annan stor milstolpe för trading-botmarknaden, och Bitsgap står inför denna utveckling av futures trading bots.

Om Bitsgap

Bitsgap är en enda handelsplattform som erbjuder användarna kraftfulla verktyg i ett intuitivt gränssnitt för att påskynda portföljhantering, arbitrage, signaler, demos och algoritmiska handelsbots. Plattformen stöder över 25 börser inklusive Binance, OKEx och Kraken och erbjuder solida vinstresultat för handlare.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link