Bitmain-grundare Jihan Wu säger att ‘Crypto Industry kan överträffa Internet’ – Featured Bitcoin News

Bitmain-grundare Jihan Wu säger att ‘Crypto Industry kan överträffa Internet’ – Featured Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 1, 2021 by Bitcoinera
2
Under den andra 421 Wet Season Festival och Mining Ecology Conference ordförande för Bitdeer Group och grundare av Bitmain, Jihan Wu, talade om institutioner som flockade till kryptovaluta. Under evenemanget beskrev Bitdeer företagets datapartnerskap och dess planer på att göra gruvdrift i digital valuta grönare. Bitmains grundare Jihan Wu är optimistisk om framtiden för kryptovalutor
wu2.jpg


Under den andra 421 Wet Season Festival och Mining Ecology Conference ordförande för Bitdeer Group och grundare av Bitmain, Jihan Wu, talade om institutioner som flockade till kryptovaluta. Under evenemanget beskrev Bitdeer företagets datapartnerskap och dess planer på att göra gruvdrift i digital valuta grönare.

Bitmains grundare Jihan Wu är optimistisk om framtiden för kryptovalutor och gruvdrift

För två veckor sedan meddelade Bitdeer Group, företagsorganisationen bakom webbportalen bitdeer.com, att företaget har beviljats ​​finansiering för 12 miljoner dollar från Hong Kongs dotterbolag till Genimous Technology, Genimous Investment.

Finansieringen syftar till att avsättas för utveckling av Bitdeers molntjänsttjänster. Bitdeer grundades av Jihan Wu och stöds av Sequoia Capital, IDG och andra finansinstitut.

Bitmain-grundare Jihan Wu säger

Vid den andra 421 Wet Season Festival och Mining Ecology Conference, talade Jihan Wu till publiken om att institutioner gick in i den digitala valutagruppen.

Wu sa vid konferensen:

På lång sikt är blockchain-industrin hausse och är den största möjligheten. Innovationerna i denna bransch kan till och med överträffa Internet självt.

‘Skapa trovärdigt värde’

Bitmain-grundaren betonade vid händelsen att välkända företag som kommer in i kryptorummet skulle fortsätta och han förväntar sig att kryptokonomin sväller. Medan han talade om många positiva saker i kryptovalutautrymmet sa Wu att det kommer att finnas några utmaningar och betonade att branschen behöver bygga “trovärdigt värde.”

Wu förklarade vidare att digitala tillgångar inte längre är randiga och har blivit erkända av världens finansiella makter.

“Det här är bra för branschen eftersom det indikerar att det alltmer erkänns av vanlig ekonomi”, kommenterade Wu under sin presentation. “Vare sig det är en ny operativ riktning för företaget eller som en ny typ av finansiella investeringar, jag tror att fler och fler stora företag kommer att fortsätta att gå in i denna bransch i framtiden.”

Evenemanget presenterade också Bitdeers Matt Kong, Ye Jiejie, Liang Baoqing och Matrixports Ge Yuesheng, vice president på Bit Mining Meng Xiaoni och VD för Btc.top Jiang Zhuoer.

“Bitdeer Group har gjort förberedelser för att anpassa sig till gruvindustrins trender och marknadsförändringar från början”, säger Matt Kong, Bitdeer Groups VD under konferensen.

Vad tycker du om uttalandena Jihan Wu gjorde vid konferensen? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin mining, BitDeer, Bitdeer Group, Bitmain, BTC.TOP, kryptotillgångar, digitala valutor, institutionellt intresse, institutioner, Internet, Jihan Wu, Liang Baoqing, Matrixport, Matt Kong, gruvdrift, Mining Ecology Conference, Ye Jiejie

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitdeer Group

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link