Bitmain avslöjar ny Antminer E9 Ethereum Miner, ASIC Device Commands 3 GH / s Hashrate – Mining Bitcoin News

Bitmain avslöjar ny Antminer E9 Ethereum Miner, ASIC Device Commands 3 GH / s Hashrate – Mining Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 26, 2021 by Bitcoinera
3
Cryptocurrency mining rig och ASIC-chiptillverkaren Bitmain avslöjade en ny digital valutagruppenhet som är dedikerad till gruvdrift. Medan Ethereum-nätverket långsamt övergår från proof-of-work (PoW) till ett proof-of-stake-system (PoS), syftar Bitmains nya Antminer E9 till att vara en av de snabbaste etergruvarna på den öppna marknaden. Antminer E9 Mining Rig till Command 3 GH / s av
bitmainsssd.jpg


Cryptocurrency mining rig och ASIC-chiptillverkaren Bitmain avslöjade en ny digital valutagruppenhet som är dedikerad till gruvdrift. Medan Ethereum-nätverket långsamt övergår från proof-of-work (PoW) till ett proof-of-stake-system (PoS), syftar Bitmains nya Antminer E9 till att vara en av de snabbaste etergruvarna på den öppna marknaden.

Antminer E9 Mining Rig till Command 3 GH / s av Hashpower

För två dagar sedan den 24 april publicerade den applikationsspecifika ASIC-tillverkaren Bitmain en teaservideo om en ny eterbrytningsrigg. Enheten är inte till salu än och E9-priser har inte meddelats.

Bitmain avslöjar nya Antminer E9 Ethereum Miner, ASIC Device Commands 3 GH / s Hashrate

Spekulativa uppskattningar förutsätter dock att maskinen kan vara cirka 20 000 dollar per enhet eller mer än 30 000 dollar per maskin. Företaget avslöjade de nya Antminer E9-specifikationerna på Twitter med tillhörande teaservideo som publicerades på Youtube.

“[The] Antminer E9 ethereum gruvarbetare. Motsvarar 32 – 3080 grafikkort, utrustat med en hashrate på 3 GH / s, energieffektivitet på 0,85 J / M och en energiförbrukning på 2556W. Lanseras officiellt snart, ”Bitmain twittrade på lördag. Tweeten hade också en länk till Youtube-videon som visar ett visuellt perspektiv på den nya maskinen. Från och med nu visar Bitmains webbplats inte de nya Antminer E9-specifikationerna eller några detaljer alls.

Den mest kraftfulla Ether Miner idag kan bara bearbeta Hashrate vid 750 MH / s

E9 ASIC-gruvarbetaren som drar in cirka 3 GH / s hashrate kan vara den mest kraftfulla ETH-gruvan som släppts. Kraften skulle motsvara 25 Nvidia Geforce RTX 3090s, men maskinen drar betydande effekt vid 2556W från väggen. Detta innebär dock att med en hastighet av 0,12 $ per kWh kan den nya Antminer E9 få cirka 250 $ per dag.

Till exempel, Innosilicons nyligen tillkännagivna eter gruvarbetare A11 Pro hävdar att de får cirka 2 GH / s. Gruvkalkylatorer visar att A11 Pro räknar in $ 152 per dag med 0,12 USD per kWh med dagens ETH-växelkurser.

A11 Pro är inte tillgänglig förrän i juni och den nya Antminer har inte ett lanseringsdatum än. De mest kraftfulla maskinerna på marknaden idag, förutom dessa två nya utgåvor, inkluderar Innosilicon A10 Pro + och Bitmains E3-modell.

Den äldre generationen Antminer E3 befaller bara cirka 190 MH / s, vilket drar in cirka 4,37 dollar per dag i ETH-vinster. En sak som kommer att vara intressant är det faktum att Ethereum-kedjan långsamt övergår till en PoS-modell. Etherbaserad PoW kommer att fasas ut så småningom och dessa maskiner kommer inte att kunna bearbeta nätverkets algoritm vid den tiden.

Vad tycker du om det nya Antimer E9 gruvutrustningsmeddelandet? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

A10, A11, Antminer E9, Bitmain, kryptotillgångar, ETH, ETH-gruvdrift, eter, Ether Mining, Ethereum, Ethereum (ETH), Ethereum mining, Hashrate, Innosilicon, Machine Launch, mining, Mining Eth

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitmain, Twitter,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link