BitGo utökar Cold Storage Insurance Program med $ 600 miljoner

BitGo utökar Cold Storage Insurance Program med $ 600 miljoner

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
6
Förvaringsföretaget BitGo för digitala tillgångar gör stora drag igen med tillkännagivandet om ett tillägg på 600 miljoner dollar till deras kylförvaringsprogram. BitGo lade till ytterligare en säkerhetsnivå för kunder med tillkännagivandet om över en halv miljon dollar som läggs till i deras kylförvaringsförsäkring. Förra året blev förvaltaren av digitala tillgångar den första att erbjuda användarna
bic_artwork_general_markets_3.jpg.optimal.jpgFörvaringsföretaget BitGo för digitala tillgångar gör stora drag igen med tillkännagivandet om ett tillägg på 600 miljoner dollar till deras kylförvaringsprogram.

BitGo lade till ytterligare en säkerhetsnivå för kunder med tillkännagivandet om över en halv miljon dollar som läggs till i deras kylförvaringsförsäkring. Förra året blev förvaltaren av digitala tillgångar den första att erbjuda användarna möjlighet att köpa dedikerade överskridande gränser på 100 miljoner dollar. Med dagens tillkännagivande har de blivit chef för klassen när det gäller det största kylförvaringsprogrammet Specie.

BitGo är en del av en exklusiv grupp av företag för att framgångsrikt säkra försäkringar för digitala tillgångar, som deras VD, Mike Belshe, påpekar:

”BitGo var en av de första tjänsteleverantörerna som byggde ett starkt försäkringsprogram för krypto. Idag, på grund av BitGos teknik och skala, kan vi erbjuda ett dedikerat kundförsäkringsprogram till lägre kostnad ovanpå BitGos säkra kylförvaringssystem. Denna milstolpe visar att erbjudandet har varit mycket populärt bland kunder som söker den ultimata säkra och försäkrade lagringen. ”

Tyvärr är bärarinstrument, som BTC, utsatta för stöld eller förlust vid valfritt antal punkter under överföringen. Kryptoförsäkring skyddar mot sådana förluster. Det ger en betydande skyddsnivå för en användares digitala tillgångar.

BitGo spelar en viktig roll för WBTC

Det Paolo Alto-baserade företaget spelar en viktig roll som enda förvaringsinstitut för verksamheten i Wrapped Bitcoin (WBTC).

Wrapped Bitcoin, eller WBTC, är i grunden en ERC20-token med värdet av en Bitcoin. Det möjliggör överföring av WBTC snabbare än BTC och integrering i ETH-plånböcker och smarta kontrakt. Det är representationen av Bitcoin i Ethereum blockchain.

WBTC är ett gemensamt projekt av BitGo, Kyber Network och Republic Protocol för att möjliggöra nya applikationsanvändningsfall för BTC. Målet är att standardisera bitcoins enligt ERC20 och att fungera som ett 1: 1-mynt.

Trots att den är den största, är inte insvept Bitcoin den enda satsningen som tar BTC in i ETH-nätverket. Ett liknande projekt med namnet imToken har också tagit sin ERC20-token till marknaden med namnet imBTC, som representerar BTC. Den framtida framgången för WBTC och liknande projekt är direkt knuten till vad utvecklare slutar bygga med dem. Den tillståndslösa naturen hos ERC20-tokens gör att de kan vara en annan kugge i hjulet som är DeFi-applikationer. Ett bra exempel på detta skulle vara TokenSets som möjliggör bilhandel mellan ETH och WBTC för att föra det bästa från båda världarna.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link